J. Najmon 48. (p.)
J. Najmon 77.
O. Čapek 80.
J. Masopust 88. (p.)
4:2
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Žihle je doma na umělce silná, Žichovice poslala domů bez bodů


Branky


48. J. Najmon (p.) , 77. J. Najmon , 80. O. Čapek , 88. J. Masopust (p.) - 60. J. Benedikt , 73. P. Bálek
0

Výhodu domácího prostředí využila v rámci třináctého kola Žihle, která přehrála na domácí půdě hosty z Žichovic 4:2. Vyrovnaný poločas mnoho nenapověděl, otěže převzala Žihle až ve druhé půli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O půli se šlo z plochy za bezbrankového stavu

V úvodu zápasu domácí dostali hosty z Žichovic pod tlak, ale jejich střely z dálky Landa bezpečně likvidoval. Zapotil se však při hlavičce domácího útočníka, kterou skvěle vyrazil. Žichovice kontrovaly rychlou akcí Linharta, jehož dělovku bohužel zastavilo břevno a střelou Benedikta, kterou domácí brankář vyrazil. Poločas tak skončil bez branek.

Vyrovnanou půli lépe zvládl domácí celek

Fotbalovější domácí se dostali do vedení v úvodu druhé půle, z penalty se nemýlil kapitán Jan Najmon. Po obdržené brance zvýšily Žichovice aktivitu směrem dopředu a skóre se jim podařilo otočit. Nejprve v šedesáté minutě přehodil brankáře Jiří Benedikt a míč skončil v šibenici, a pak se pěknou střelou po rohu prosadil ve třiasedmdesáté minutě Pavel Bálek. Z vedení se Žichovice však dlouho neradovaly. Domácí vyrovnali po dobře rozehrané standardce v sedmasedmdesáté minutě po zásluze Jana Najmona a znovu se dostali do vedení v osmdesáté minutě po přesné střele Ondřeje Čapka. Závěr zápasu byl poměrně vyhrocený, ale rozhodčí Duda situaci bez problémů ukočíroval. Vyrovnat se Žichovicím již nepodařilo, naopak v nastaveném čase znovu inkasovaly z další penalty, kterou dotáhl do úspěšného konce Jiří Masopust.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Jiří Sedlák: "Zápas bych řekl naprosto vyrovnaný, fotbal oboustranně nic moc, to spíš byl boj. Poločas 0:0, pak po jejich zbytečném faulu odpískaná penalta a 1:0 jsme vedli. Pak jsme 2:1 prohrávali během deseti minut. Dnes zahráli výborně Najmon s Masopustem, to byla dvojice, která rozhodla zápas. Najmon vyrovnával na 2:2, Čapek na 3:2, pak Najmon dával z penalty zase po jejich zbytečném faulu na 4:2.“

TJ Žichovice
Radim Šiška: "V daleké Žihli jsme bohužel nenavázali na dobrý výkon z minulého kola. Domácí měli celý zápas více ze hry, my jsme spoléhali jen na protiútoky a standartní situace. Přesto jsme měli k vítězství blízko, ale závěr zápasu jsme nezvládli a domácí asi zaslouženě vyhráli."



Sestavy


TJ Slavoj Žihle
J. Bláha [-] - T. Krofta [-] , J. Najmon [-] , F. Půta [-] (90. M. Rambousek [-] ) , S. Peterka [-] , O. Čapek [-] , J. Masopust [-] , M. Tyr [-] , T. Rambousek [-] , J. Bulín [-] , L. Rázek [-]

TJ Žichovice
J. Landa [-] - J. Beneš [-] (59. R. Šiška [-] ) , J. Benedikt [-] , J. Frýzek [-] , M. Linhart [-] , R. Beneš [-] , P. Kuncl [-] , J. Bálek [-] , J. Šimáček [-] , L. Mourek [-] , P. Bálek [-]

ŽK: 28. J. Bulín , 68. S. Peterka - 48. J. Bálek , 50. L. Mourek , 58. J. Beneš , 88. P. Kuncl , 90. J. Šimáček .
Hráči zápasu: J. Najmon - J. Landa .
Místo: Žihle - UMT. Počet diváků: 95. Rozhodčí: Duda Václav - SLADKÝ Stanislav, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.