P. Opava 87.
1:4
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.11.2015 13:30

15.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězná vlna Stříbra pokračuje, třešničkou na dortu byl Chodský Újezd


Branky


87. P. Opava - 33. O. Pavlas , 54. O. Pavlas , 64. R. Hřebík , 73. O. Pavlas (p.)
0

Stříbro jede na vítězné vlně, to předvedlo i v Chodském Újezdu, kde si svoji vítěznou sérii překazit rozhodně nenechalo. Body putují do Stříbra, které tak upevnilo svoji pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stříbro vstřelilo jedinou branku půle

Třináct zápasů v řadě, to je série, kterou drží Stříbro, tolikrát v řadě zvítězilo a třináctý hřebík do fotbalové rakve svých soupeřů zatlouklo právě v Chodském Újezdu. Stříbro drželo převahu po celý zápas, i když na první branku si fanoušci počkali poměrně dlouho. Ve třiatřicáté minutě otevíral skóre Ondřej Pavlas a posílal tak hosty do vedení 1:0. Do konce půle ale žádná jiná branka k vidění nebyla.

Pavlas kraloval gólově i druhé půli

Čeho se gólově diváci nedočkali v první půli, to si vynahradili v půli druhé, kdy nejprve ve čtyřiapadesáté minutě dával opět Ondřej Pavlas, čímž upravil na stav 0:2, ve čtyřiašedesáté minutě pak na 0:3 upravil Radek Hřebík. Ve dvaasedmdesáté minutě musel po druhém napomenutí předčasně do sprch domácí Martin Beneš a o minutu později Stříbro opět trestalo, když pokutový kop proměnil do třetice Ondřej Pavlas. V sedmaosmdesáté ještě domácí celek korigoval po zásluze Pavla Opavy na 1:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Baník Stříbro
Milan Tůma: "Vyhráli jsme, s výsledkem spokojenost, s hrou už zase tolik ne, já jsem věčný kritik. Je to třinácté vítězství v řadě, takže spokojenost a chvíli si odpočineme a uvidíme, jak to půjde zjara."



Sestavy


TJ Chodský Újezd
J. Čepelák [-] - P. Opava [-] , T. Vejvoda [-] , L. Pikl st. [-] , M. Beneš [-] - M. Trejbal [-] , J. Pikl [-] , L. Pikl ml. [-] - P. Pikl [-] - P. Mikota [-] , P. Urbánek [-]

TJ Baník Stříbro
Č. Dostál [-] - T. Bůžek [-] (81. J. Křelovec [-] ) , D. Bláha [-] (64. A. Mikulovský [-] ) , J. Petrlák [-] (46. R. Hřebík [-] ) , A. Kohut [-] , L. Pleško [-] , V. Turek [-] , K. Blažek [-] (71. D. Tůma [-] ) , O. Pavlas [-] , T. Florus [-] , L. Ulč [-]

ŽK: 35. M. Trejbal , 39. J. Pikl , 45. P. Opava , 56. L. Pikl st. , 67. M. Beneš , 77. L. Pikl ml. - 61. T. Florus , 76. V. Turek , 84. J. Křelovec , 86. O. Pavlas . ČK: 72. M. Beneš .
Hráči zápasu: O. Pavlas .
Místo: Horní Jadruž. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Volf Michal - SLADKÝ Stanislav, ŠKARDA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.