2:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 16:00

7.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Horšák padl v Lubech


Branky


0

Ač jsou Luby nováčkem v krajském přeboru, tak je pro ně zatím začátek soutěže výtečný. Dnes dokázaly porazit 2:0 Horšovský Týn, kterému se naopak zatím nedaří.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení 2:0

Horšovský Týn svou aktivitou v první minutě dělal domácím problémy. Po výborném náběhu se dostal do samostatného brejku Michal Pinc, ale trefil jen vyběhnuvšího brankáře Kalaše. Ve dvacáté minutě se dostaly do vedení domácí Luby. Po zblokované Pavla Čipery rozehrával rohový kop Jan Voráč. Jeho centr se snesl přesně na hlavu volného Karla Švátory, který rozvlnil síť poprvé. Do úniku se poté dostal domácí Vojtěch Kuželuh. Tváří v tvář Jaroslavu Novákovi ovšem neuspěl a jeho střela se mezi tři tyče nevešla. Ve 45. minutě už to vypadalo, že hostující defenziva byla v kabině. Jan Voráč si znovu postavil míč k rohovému praporku a znovu našel volného Karla Švátoru, který poslal míč do branky podruhé.

Druhý poločas již góly nepřivezl

Hosté do druhého poločasu nastoupili s mnohem větší koncentrací a nasazením. Ani tyto dva faktory nenahradily fotbalovost, která hostů v neděli očividně chyběla. Oba týmy ohrožovaly branku spíše sporadicky a gólmani na obou stránách si mohli připsat jednoduché zákroky. V 70. minutě mohl Horšovský Týn vstřelit kontaktní gól. Tomáš Novák se vřítil mezi domácí stopery a s míčem pelášil na branku Jana Kalaše. Z malého vápna ovšem netrefil branku a zůstaly mu jen oči pro pláč. Deset minut před koncem utekl po levém křídle Jan Voráč, nabídl míč Vojtěchu Koželuhovi, který ovšem, podobně jako v prvním poločase, šanci na vstřelení gólu odmítl a branku přestřelil. Nutno podotknout, že tentokrát dostal přihrávku na paty a nemohl střílet z úplně výhodné pozice. Konečný stav tak zněl 2:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Start Luby
Radek Pikhart, vedoucí domácích: "O výhře jsme rozhodli v prvním poločase, kde jsme byli lepším mužstvem a po dvou rohových kopech jsme šli do kabin za stavu 2:0. V druhém poločase se hosté snažili o vyrovnání, ale myslím si, že žádnou tutovku si, na rozdíl od nás, nevytvořili."

FC Dynamo Horšovský Týn
František Věneček, předseda hostů: "Klasika... Chyby, chyby.. Prohrávali jsme po poločase 2:0. Co jsme si pomálu vytvořili, tak jsme neproměnili. Ani páni rozhodčí dneska na nás nebyli úplně nejhodnější, ale nám se prostě celkově nedařilo. Za druhý poločas bych kluky ale pochválil za bojovnost, dokonce jsme si odnesli i nějaké šrámy."



Sestavy


TJ Start Luby
J. Kalaš [-] - V. Turner [-] , M. Pivoňka [-] , A. Čížek [-] , J. Lysek [-] (90. P. Voráček [-] ) , M. Vejskal [-] - P. Čipera [-] , J. Voráč [-] (89. M. Havlovic [-] ) , K. Křížek [-] (75. M. Sysel [-] ) - V. Koželuh [-] , K. Švátora [-] (80. D. Raišl [-] )

FC Dynamo Horšovský Týn
J. Novák [-] - D. Novák [-] , V. Rada [-] , M. Blacký [-] - M. Čedík [-] , L. Kordule [-] , M. Falout [-] - M. Pinc [-] - J. Doležal [-] , T. Novák [-] , J. Černík [-]

ŽK: 75. M. Pivoňka , 78. K. Švátora - 24. L. Kordule , 51. J. Novák .
Hráči zápasu: M. Vejskal - J. Novák .
Místo: Luby. Počet diváků: 90. Rozhodčí: Lhoták Luděk - LEGO Jan, JÍLEK Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.