1:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.09.2015 15:00

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozvadov znovu zvítězil a drží se na čele


Branky


0

Rozvadov je velmi milým překvapením sezóny. Již teď je jisté, žei po osmém kole se udrží na prvním místě. O kvalitě pohraničního celku se přesvědčila i domažlická Benfika, která mu podlehla 0:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Trefa hrajícího trenéra rozhodla

Rozvadovští jsou po výborném vstupu do podzimní části sezóny ve velké euforii. To ostatně potvrzovali i v tomto kole, kdy se od začátku prosazovali rychlou rozehrávkou a svými ofenzivními choutky dělali soupeři problémy. Ve dvanácté minutě se mohlo sto diváků na rozvadovskému stadionu radovat z první a poslední trefy utkání. Centr za standardní situace přizvedl na přední tyči Jan Viterna, v pokutovém území se nejlépe zorientoval hrající trenér domácího celku, Martin Bronec, a hlavou otevřel skóre utkání. Do poločasu mohly Domažlice vyrovnat, ovšem střelu Martina Buršíka zastavil na svém těla brankář domácího celku, Tomáš Makrlík.

Druhý poločas branky nepřinesl

Mladý tým Domažlic neměl v úmyslu nechat všechny body v Rozvadově, ale jeho útočné úmysly většinou končily na propracovaném obraném bloku a presinku domácího celku, a tak se často musel uchylovat k nákopům, které ale šance nepřinášely. Ojedinělá šance Jana Kubra skončila jen na boční síti, a to bylo od hostů po zbytek zápasu všechno. V závěru mohl soupeř z Rozvadova naopak své vedení navýšit, samostatný únik ale neproměnil Martin Šácha a chvíli po něm tváří v tvář gólmanu Strakovi neuspěl ani tradiční střelec, Jaroslav Žemlička. Když v závěru další krásnou přihrávku poslal Jan Viterna vstříc další brance znovu Martina Šáchu, který branku přestřelil, bylo rozhodnuto o vítěství Rozvadova 1:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozvadov
Martin Bronec, trenér domácích: "Dnes to byl opravdu týmový, hodně kolektivní výkon. Myslím si, že jsme zaslouženě vyhráli. V závěru jsme ještě neproměnili tři samostatné úniky."

TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér hostů: "Domácí vyhráli zaslouženě, protože byli aktivnější a nebezpečnější v předfinální i finální fázi. Měli několik příležitostí, které neproměnili. My jsme se do šancí dostávali spíše sporadicky."



Sestavy


TJ Rozvadov
T. Makrlík [-] - L. Viterna [-] , M. Šácha [-] , T. Kabourek [-] , N. Stoilkov [-] , M. Bronec [-] , L. Čížek [-] , P. Hána [-] , J. Viterna [-] , J. Žemlička [-] , T. Hutta [-]

TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - J. Korelus [-] (88. J. Šimůnek [-] ) , P. Javorský [-] , I. Vojtko [-] (74. P. Dufek [-] ) , J. Bárta [-] (46. V. Hošek [-] ) , L. Waldmann [-] , J. Kubr [-] , M. Lucák [-] , M. Pavlíček [-] (21. J. Kalný [-] ) , O. Černý [-] , M. Buršík [-]

ŽK: 70. L. Čížek , 81. L. Viterna , 84. J. Žemlička - 51. J. Korelus , 62. M. Lucák , 72. J. Kalný , 88. P. Javorský .
Hráči zápasu: J. Viterna - J. Straka .
Místo: Rozvadov. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kříž Lukáš - ŠIMEK František, JANDA Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.