4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jeniš sestřelil čtyřmi góly Chotíkov


Branky


12. P. Jeniš , 49. P. Jeniš , 63. P. Jeniš , 66. P. Jeniš
0

Chotíkovští byli v zápase proti Holýšovu jasným favoritem. Veškeré papírové předpoklady ale spálil Petr Jeniš. Útočník Holýšova rozhodl utkání čtyřmi zásahy a hlavně díky němu si Holýšov připsal jasnou výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se ujmuli vedení

Po úvodním oťukování se do vedení dostali svěřenci trenéra Míčky. Ve 12. minutě načal svůj gólový účet Petr Jeniš. Radek Kraus si na pravé straně poradil s protihráčem a odcentroval na malé vápno, kde se do míče položil hlavou právě Jeniš a poslal svůj tým do rychlého vedení 1:0. Holýšov byl od té chvíle na koni a soupeře do ničeho nepouštěl. Naopak to byli domácí, kteří měli více ze hry a mohli navýšit své vedení, ale Valachovič stejně jako v několika dalších situacích jeho spoluhráči netrefil míč ideálně a skóre se již v prvním poločase neměnilo.

One-man show

V 52. minutě navíc hosté přišli o kapitána Jana Fikara, který před hranicí vápna poslal k zemi unikajícího Černohorského a musel se poroučet do sprch. "Nebylo to nejcitlivější rozhodnutí sudího, ale rozhodně se na to nechci vymlouvat.", komentoval situaci hostující trenér Urbánek. I on musel nadále přihlížet velkým šancím domácího celku. V 62. minutě Holýšov podruhé kapituloval. Kapitán Petr Majlát krásně rozehrál z půlky hřiště do vápna soupeře, kde se znenadání zjevil Petr Jeniš a hlavou opět nedal mladému gólmanovi Vojáčkovi šanci. To ale nebylo od domácích borců vše. V demolici pokračovali v 63. minutě, kdy se Vojtěch Mour porbil po levé straně a tísněn bránícími obránci poslal míč na nohu Petra Jeniše, který pohotovou střelou kompletoval svůj hattrick. Holýšovský střelec byl při chuti a tři góly ho dostatečně nenasytily. Tak, jako při předchozích třech gólech, si i při tom čtvrtém v 66. minutě našel skvěle místo ve vápně a po centru ze strany se prosadil počtvrté. A nebyl daleko ani od páté trefy, které při samostatném úniku ale gólman Vojáček zabránil. 



Ohlasy k zápasu


FK Holýšov
Karel Míčka, trenér domácích: "Dnes to byl vynikající výkon celého mančaftu podtržený čtyřmi góly Petra Jeniše. Musím poděkovat celému týmu, opravdu si dnes plnil všechny pokyny a zahrál výtečně.

FC Chotíkov 1932
Jaroslav Urbánek, trenér hostů: "Dnes to byl asi nejhorší výkon v dosavadní sezóně. Konečný výsledek tak nějak odpovídá celkovému průběhu a obrazu hry. Sami jsme si ani nevytvořili žádnou velkou šanci a po zásluze jsme prohráli."



Sestavy


FK Holýšov
L. Dolejš [-] - R. Baxa [-] (64. M. Šobr [-] ) , M. Lukáš [-] , P. Jeniš [-] , T. Levička [-] , V. Mour [-] (80. D. Zavadil [-] ) , J. Valachovič [-] (84. P. Dotzauer [-] ) , P. Majlát [-] , M. Černohorský [-] , V. Kaas [-] , R. Kraus [-] (74. R. Šimka [-] )

FC Chotíkov 1932
M. Vojáček [-] - J. Fikar [-] , J. Hartl [-] , T. Hruška [-] (76. J. Šulan [-] ) , D. Chotěborský [-] , J. Kellner [-] , J. Kluska ml. [-] , J. Levý [-] , D. Míka [-] , M. Prais [-] , M. Prais [-]

ŽK: 32. R. Baxa , 35. J. Valachovič - 49. J. Fikar , 69. M. Prais , 85. D. Chotěborský , 87. J. Levý . ČK: 52. J. Fikar .
Hráči zápasu: P. Jeniš - D. Chotěborský .
Místo: Holýšov. Počet diváků: 180. Rozhodčí: Hodek Jakub - KŘÍŽ Lukáš, ŠIMEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.