0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.10.2015 16:00

10.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Benfika padla ve šlágru Přešticím


Branky


0

Šlágr 10. kola se odehrál v domažlicích, kde zdejší rezerva přivítala celek z Přeštic. Zápas rozhodla jediná branka, o kterou se postarali přeštičtí, a berou tak všechny tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Přeštice nastoupily do utkání aktivně a nebojácně a svou nátlakovou hrou dělaly domažlické Benfice problémy. Radost hrajícímu trenérovi Uzlíkovi mohl udělat středopolař Milan Vacík, který se pěkně uvolnil a poslal na branku mladého brankáře Straky jedovatou střelu, která se od horní tyče odrazila na brankovou čáru. Ve 44. minutě ale přišla pro domácí pohroma. Dominik Lešek rozehrával míč z levé strany hřiště, pod tlakem presujících útočníků Přeštic přenesl břímě odpovědnosti na Martina Buršíka, jenž byl ale obsazen Pavlem Beštou, který míč ukradl pro sebe a sám před brankářem Strakou již uklidil míč do branky.

Domácí se vyrovnání nedočkali

Domažlice se ve druhém poločase začaly více tlačit dopředu a začali také více hrozit. Vyrovnání měl na své hlavě Ondřej Černý, ale jeho pokus končil těsně vedle pravé tyče Růžičkovy branky. V další šanci se už domácí příznivci radovali z gólu, ovšem Tumpach rozvlnil svým projektilem pouze boční síť. Své si k zápasu ale řekly i přeštičtí, kteří hrozili z brejků, kdy se do velké šance dostal nejdříve nejlepší hráč hostujícího celku v tomto utkání, Zdeněk Michal, v závěru i střídající mladík Klokan, který ovšem svou velkou šanci z hranice vápna zahodil. V závěru utkání se hrálo jen na jednu branku a domácí se tlačili za vyrovnáním. Copákova střela zpoza vápna byla gólmanem Růžičkou vyražena konečkami prstů těsně vedle tyče, další velkou šanci Lucáka, který měl míč na noze pět metrů před brankovou čárou, zblokovali po dlouhém váhání domácího borce hostující obránci na rohový kop. To už bylo od obou akterů utkání vše a Přeštice si odváží tři body z domažlického pažitu.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Domažlice B
Martin Steinbrücker, trenér domácích: "Zápas nakonec rozhodla jedna individuální chyba, které soupeř využil a my jsme ani přes zlepšení výkon v druhém poločase, kdy jsme soupeře zatlačili, nedokázali vyrovnat. Možná chybělo i trochu štěstí, gólman soupeře skvěle zachytal, ale bohužel rozhodla ta jediná hloupá chyba před koncem poločasu."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Dnes se nám dařilo, přivezli jsme domů hodně cenné body z Domažlic, kterých si opravdu hodně vážíme a to je asi hlavní. Celý první poločas jsme hráli aktivně, měli jsme několik gólových situací. Rozhodli jsme jedinou brankou, kterou nám ale prakticky soupeř daroval."



Sestavy


TJ Jiskra Domažlice B
J. Straka [-] - M. Buršík [-] , J. Kubr [-] (85. F. Copák [-] ) , M. Lucák [-] (70. J. Šimůnek [-] ) , T. Korelus [-] , I. Vojtko [-] , D. Lešek [-] , D. Tumpach [-] (70. M. Hojda [-] ) , O. Černý [-] , L. Bláha [-] , M. Vísner [-] (70. J. Korelus [-] )

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - V. Uzlík [-] , J. Duchek [-] , V. Lecjaks [-] - M. Zdeněk [-] , Z. Štěpán [-] , J. Gerstner [-] , M. Vacík [-] (46. J. Ornet [-] ) , I. Blahoudek [-] - P. Bešta [-] , P. Lambor [-] (78. V. Klokan [-] )

ŽK: 30. M. Vísner , 73. M. Buršík - 57. M. Zdeněk , 81. V. Klokan .
Hráči zápasu: J. Straka - M. Zdeněk .
Místo: Domažlice - UMT. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Černý Tomáš - VOCELKA Milan, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.