2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.10.2015 15:30

11.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vejprnice pokořily soupeře z Holýšova


Branky


0

Holýšov přijel do Vejprnic obhajovat svůj výborný výkon z minulého kola, kdy zvítězil nad Chotíkovem 4:0. Slávisté ale hostům ukázali, že se pomalu zvedají a svého soupeře přehráli v poměru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení 1:0

Za Holýšov nastoupil i Petr Jeniš, který v minulém střetnutí s Chotíkovem vstřelil čtyři branky a v týdnu se mu navíc narodila dcera. Po nepřesné rozehrávce vyslal hlavičkou mladý středopolař Tomáš Kristl do samostatného úniku jiného hráče, tentokráte ročníku 1997, Pavla Harmadyho, který sám proti Dolejšovi protlačil balón do sítě a Vejrpnice rázem vedly 1:0. Po centru Lukáše Kuhajdy z levé strany předskočil mladého gólmana Dolejše Jakub Mašek, ale svou hlavičku neusměrnil do sítě, jelikož se míč od země odrazil do břevna. V další šanci se po pír dotecích ocitl Tomáš Kristl, ale míč odskákal vedle pravé tyčky. Holšýov poté začal více útočit, ale ani jedna z jeho šancí neohrozila brankáře Dufka.

Tlak Holýšova

Holýšov se nadále snažil ohrožovat vejprnickou obranu, ale produktivita byla stále nulová. Své dvě velké šance nevyužil kapitán Majlát, který šel dokonce jednou sám na Michala Dufka, který ale jeho záměr o obstřelení vystihl. V další obrovkské šanci se ocitl Martin Lukáš, který ze strany netrefil branku. Hosté stále otevírali svou hru, což se jim nakonec stalo osudným. Po rohovém kopu Holýšova se dostal k míči Pavel Harmady, obešel Romana Baxu a vysunul Jiřího Biedermanna, který vstřelil druhý gól. Konec zápasu byl hodně hektický, což nejvíce odnesl mladík Daniel Svoboda, který po dvou zakopnutých míčích viděl dvě žluté karty, které pro něj znamenali po sedmi minutách na hřišti konec. Hlavní rozhodčí Michal Volf nakonec rozdal dohromady patnáct žlutých karet. "Rozhodčí už pískal každý dotyk.", komentoval s úsměvem trenér domácího týmu, Jiří Šámal, který mohl být s výhrou svého celku 2:0 spokojený.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia Vejprnice
Jiří Šámal, trenér domácích: "My jsme šli do vedení 1:0 a od té doby převzal otěže Holýšov, který byl fotbalovější a co se týče držení míče lepší, ale nevytvořil si žádnou tutovou šanci. Ve druhé půli zůstal obraz hry stejný, Holýšov dobýval, nám se ale podařil brejk a vyhráli jsme 2:0."

FK Holýšov
Karel Míčka, trenér hostů: "Dneska se nám nedařilo, darovali jsme soupeři branku, potom jsme soupeře chvíli mačkali, ale své šance jsme nevyužili. l V druhé půli to bylo stejné, ale několik šancí jsme nevyřešili správně a z brejku jsme dostali druhou branku.



Sestavy


SK Slavia Vejprnice
M. Dufek [-] - L. Rada [-] , V. Puhlovský [-] , J. Mašek [-] , L. Kuhajda [-] , T. Kristl [-] (84. D. Svoboda [-] ) , J. Biedermann [-] (88. Z. Milota [-] ) , P. Harmady [-] , M. Hora [-] , Š. Havránek [-] , F. Heindl [-]

FK Holýšov
L. Dolejš [-] - R. Baxa [-] , R. Šimka [-] , M. Lukáš [-] , T. Levička [-] , R. Kraus [-] (71. M. Šobr [-] ) , V. Mour [-] , J. Valachovič [-] , P. Majlát [-] , V. Kaas [-] , P. Jeniš [-]

ŽK: 23. V. Puhlovský , 35. L. Rada , 39. P. Harmady , 42. F. Heindl , 49. Š. Havránek , 57. J. Mašek , 61. T. Kristl , 88. Z. Milota , 89. D. Svoboda - 28. R. Šimka , 56. R. Kraus , 73. V. Kaas , 82. R. Baxa , 88. V. Mour . ČK: 91. D. Svoboda .
Hráči zápasu: P. Majlát .
Místo: Vejprnice. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Volf Michal - HAVRÁNEK Martin, PÁLEK Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.