4:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.10.2015 14:30

12.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přeštice jasně přehrály Svéradice


Branky


0

Přeštice se po jedenácti odehraných kolech drží na pěkném druhém místě, což jim chtěly znepříjemnit nabuzené Svéradice, které si v minulém kole vyšláply na Benfiku Domažlic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těsné vedení

Po ospalém začátku se začaly Přeštice pomalu probouzet a ujímat se tempa hry. Velká snaha vyústila v první branku utkání. Chybný odkop zastavil na půlce hřiště Zdeněk Michal, přiťukl na pravé křídlo Jiřímu Gerstnerovi, který našel přesným centrem hlavu stopera Jana Duchka, který si vyběhl ze své pozice v obraně až do vápna, a jeho následná hlavička zapadla přesně k tyči Rojíkovy branky. Poté si ovšem ani celek Přeštic, ani tým ze Svéradic nevytvořily žádnou šanci a do kabin si tak Přeštice odnášely hubené vedení 1:0.

Rozhodnutí po krásných akcích

V 52. minutě se po rychlé kombinaci středem hřiště prosmýkl do vápna Milan Vacík, míč si zasekl a nahrál na malé vápno Patriku Lamborovi, který střelou k tyči zvýšil na rozíl dvou branek. V 66. minutě se navíc tentýž hráč prosadil znovu. Gólu předcházela parádní akce z protiútoku, kdy se Milan Bouc na půlce zbavil svého strážce a nikým neatakován se dostal až ke střele, kterou gólman Rojík vyrazil. K míči se dostal tradiční střelec Pavel Bešta, který ovšem tentokrát odkrytou branku poskakujícím míčem netrefil. Po teči se ale zahrával rohový kop, na který si vyskočil Jiří Gerstner a jeho hlavičku ještě hlavou usměrnil za záda bezmocného gólmana právě Lambor. Hattrick mohl kompletovat podobně jako minulý týden Patrik Lambor, svými šancemi ovšem pohrdal a své pokusy posílal mimo branku. Poslední slovo si Přeštice vzaly až v samotném závěru. Ztracený míč si na půlce uzmul rpo sebe záložník přeštické skvadry, Zdeněk Michal, a předvedl něco ze své čarovné zahrádky, když kulatý nesmysl dovezl až do sítě. To bylo vše, co tento zápas 12. kola nabídl, a tak se poprávu radovali domácí hráči z vítězství 4:0. 



Ohlasy k zápasu


FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér domácích: "Odehráli jsme spoustu lepších zápasů, než dnes. Celkově ten fotbal neměl takovou úroveň. A když to například porovnám s minulým týdnem a zápasem proti Lhotě, tak tohle byl slaboučký fotbal z obou stran."

FK Svéradice
Miroslav Rambousek, trenér hostů: "Domácí byli po celý zápas lepší a zaslouženě vyhráli. My jsme jim k tomu pomohli našimi chybami v obraně, ale zároveň jsme si dnes nevytvořili ani žádnou pořádnou šanci."



Sestavy


FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - Z. Štěpán [-] , V. Lecjaks [-] , J. Duchek [-] , S. Turek [-] - M. Vacík [-] (65. J. Ornet [-] ) , J. Gerstner [-] , M. Zdeněk [-] , M. Bouc [-] (84. Z. Sýkora [-] ) - P. Bešta [-] (73. Š. Baranec [-] ) , P. Lambor [-] -

FK Svéradice
J. Rojík [-] - L. Petřík [-] , J. Vonášek [-] , V. Brůha [-] - R. Kába [-] , M. Heřman [-] , S. Krejčík [-] , M. Chaloupka [-] (73. M. Klas [-] ) , J. Lávička [-] - V. Beránek [-] - J. Šimsa [-]

ŽK: 76. S. Turek - 78. L. Petřík .
Hráči zápasu: L. Růžička , J. Duchek - V. Beránek .
Místo: Přeštice. Počet diváků: 120. Rozhodčí: Hodek Jakub - HAVRÁNEK Martin, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.