M. Bublík 28.
J. Hibler 45. (p.)
2:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.10.2015 14:00

13.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bolevec si vyšlápl na Přeštice


Branky


28. M. Bublík , 45. J. Hibler (p.) - 11. P. Bešta
0

Třinácté kolo nabídlo i souboj druhého s předposledním. Ikdyž bookmakeři favorizovali hostující tým trenéra Uzlíka, domácí svěřenci mentora Klečky překvapili a dosavadní druhý tým porazili 2:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bolevec otočil skóre

Přeštice, jediný doposud neporažený celek (pokud nepočítáme prohru po penaltách), do utkání nevstoupily zrovna dobře a nekoncentrovaností se nedostávaly do šancí a naopak nechávaly vynikat bolevecké hráče. I přes tento psychický nedostatek to byli právě hosté, kteří se ujali vedení. Milan Vacík se prosadil na levé straně hřiště a centrem do vápna hledal někoho ze svých spoluhráčů. Tam se přihnal Pavel Bešta a jedním ze svých údu dopravil míč do sítě. Vyrovnání na sebe nenechalo dlouho čekat a ve 28. minutě se z gólu radovali i domácí. Šlehofer vyslal za obranu krásnou přihrávkou kapitána Bublíka, který křižnou střelou vyrovnal stav na 1:1. Ve 44. minutě přišel rozhodující moment utkání. Gólman Růžička podcenil centr do vápna od Lukáše Matouška, který ho přeletěl a hostující brankář se jen ohnal po unikajícím Šnaiderovi a rukou ho knockoutoval k zemi, za což viděl červenou kartu. Do brány se musel z lavičky náhradníku vydat Marek Regner, který nahradil na hřišti kapitána Milana Bouce, a hned musel čelit penaltě. Jan Hibler se ale trefil přesně a Bolevec otočil v poslední minutě prvního poločasu skóre utkání. 

Hosté o deseti nedokázali zareagovat

Přeštice si v šatně nejspíše uvědomily své nedostatky a do druhého poločasu vstoupil úplně jiný tým, který byl ovšem stále v deseti lidech na hřišti. I tak se ale dostal do obrovské šance Milan Vacík, který z levého křídla postupoval sám na brankáře Körnera, který ovšem vystihl úmysl a střelu vyrazil. Do dalších šancí se dostal především Pavel Bešta, který si na zadní tyči našel ztracený míč, ovšem příležitosti se trochu zalekl a poslal míč mimo tři tyče. Po dobrém protiútoku měli šanci i domácí. Po výborné přihrávce do vápna se sám před brankářem Regnerem zjevil Ondřej Šnaider, ovšem svým pokusem minul branku o pár centimetrů. Když se po dalším stříleném centru do vápna, kdy na míč nedosáhl ani jeden z nabíhajících boleveckých borců, skóre nezměnilo, přišel hvizd rozhodčího Lega, který utkání za stavu 2:1 pro domácí ukončil.



Ohlasy k zápasu


SSC Bolevec
Jaroslav Klečka, trenér domácích: "Byl to hodně těžký zápas. Přeštice byly celý zápas lepší, klidnější na balónu, ale my jsme si to dneska vydřeli. První poločas jsme začali dobře, ale nešťastně jsme prohrávali. Do konce poločasu jsme ale otočili. V druhé půli nás tlačili, ale my jsme bojovali a dřeli a nakonec jsme to urochali."

FK ROBSTAV
Václav Uzlík, trenér hostů: "Zápas, který jsme dnes odehráli, jednou přijít musel a byla to jen otázka času, kdy prohrajeme. Že to přišlo zrovna v Bolevci - stalo se. My jsme do utkání vstoupili špatně, laxně, byli jsme pomalí a nekoncentrovaní a Bolevec nás za to do půle potrestal otočením skóre na 1:2. Druhou půli jsme již hráli v desíti, bojovali jsme a hráli jsme konečně fotbal. Vytvářeli jsme si šance, ale jak už to bývá - když jednou urazíte přístupem fotbalového pánbíčka, tak už vám potom nepřeje."



Sestavy


SSC Bolevec
J. Körner [-] - J. Hibler [-] (67. M. Zítek [-] ) , J. Šlehofer [-] , M. Pelnář [-] , O. Šnaider [-] , J. Šanoba [-] , L. Matoušek [-] (75. R. Haišman [-] ) , M. Bublík [-] , J. Fryček [-] , D. Humpál [-] , J. Sušánka [-]

FK ROBSTAV
L. Růžička [-] - Z. Štěpán [-] (65. J. Ornet [-] ) , V. Lecjaks [-] , J. Duchek [-] , S. Turek [-] - M. Vacík [-] , I. Blahoudek [-] , M. Bouc [-] (45. M. Regner [-] ) , M. Zdeněk [-] - P. Bešta [-] , P. Lambor [-]

ŽK: 65. J. Hibler , 86. M. Bublík . ČK: 44. L. Růžička .
Hráči zápasu: J. Sušánka - V. Lecjaks .
Místo: Bolevec. Počet diváků: 123. Rozhodčí: LEGO Jan - KŘÍŽ Lukáš, MAROUŠEK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.