E. Fojtík 36.
T. Havlík 70. (p.)
2:6
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nové Sedlo pod nejmladší trenérskou dvojicí v soutěži poprvé zvítězilo, Jindřichovice porazilo 6:2


Branky


36. E. Fojtík , 70. T. Havlík (p.) - 17. J. Němeček , 57. K. Farkaš st. , 60. T. Tefr , 80. L. Kasl (vl.) , 83. D. Patera , 85. D. Farkaš
0

Poté, co Baník Union ztratil téměř jisté vítězství v Chodově, mohl si spravit chuť na Jindřichovickém hřišti. Domácí FK totiž nevstoupil do sezóny v nejlepší formě, navíc zatím nehrála jeho velká opora Karel Surový a Jindřichovice si z Lomnice v prvním utkání odvezli kanára. A v podobném duchu se neslo i toto utkání, svěřenci trenérů Tefra a Patery Jindřichovice jasně přehrávali a nakonec zvítězili v poměru 6:2.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sedlo dobře začalo a brzy už vedlo

Nové Sedlo se rozhodně nechtělo nechat na hřišti soupeře potupit a zadarmo mu věnovat body, to ne. Už od prvních chvil byli hosté silnější a vytvářeli si šance, díky čemuž se už brzy dostali do vedení. To se dostal k odraženému balónu jeden z našich nejmladších hráčů, Jaroslav Nemček, a nekompromisní střelou k bližší tyči nedal gólmanovi šanci. Jenže novosedelští brzy začali opadat, když nevydrželi vlastní nastavené tempo a do hry se začali dostávat i Jindřichovice. Jenomže v brance hostí skvěle úřadoval Petr Kiss, který musel zaskočit za oba dva nepřítomné brankáře. Vedl si skvěle, ale nakonec beztak kapituloval. Po rohovém kopu a následném závaru totiž dopravil s velkou dávkou štěstí míč do branky Eduard Krčmář, po jehož zásahu se už do konce poločasu nic zásadního nedělo.

 

 

S góly se roztrhl pytel a Nové Sedlo utkání jasně ovládlo

Chvíli po zahájení druhé půle se zranil hostující kapitán Patera, který ale obětavě utkání dohrál a svůj tým nenechal ve štychu. I tak to však pro hosty byla velká nepříjemnost a velké oslabení. Ale možné komplikace rychle odvrátil Kamil Farkaš, který doháněl svými kličkami obranu soupeře k šílenství. Tentokrát si pohrál s obranou soupeře a zpoza šestnáctky vystřelil. Jeho pokus letěl mimo bránu, ovšem díky nešťastné teči bránícího hráče míč skončil v bráně. Domácí se nestačili ještě ani rozkoukat a už inkasovali znovu. Po faulu zahrával přímý kop ze strany skvěle hrající Milan Pešák st., který přesně našel hlavičku Tomáše Tefra, jenž při svém pokusu nezaváhal. Tím hosté soupeře dokonale ochromili a v tu chvíli už byli na hřišti vidět vlastně jen novosedelští, kteří si vytvářeli jednu šanci za druhou, ale poté nastaly i menší komplikace, když sudí nařídil pokutový kop pro Jindřichovice. A Tomáš Havlík ho bez váhání využil. To dostalo hosty do menší krize a začali útočit domácí, hosté míč pouze odkopávali. Pak ale z ničeho nic unikl po pravém křídle Tefr, který byl faulován. K přímému kou se opět postavil Pešák, jehož centr se snažil prodloužit Kamil Farkaš, ale míč se dostal k obránci Liboru Kaslovi, který si nešťastnou náhodou vstřelil vlastní gól. To vrátilo Sedlo potřebný klid a bylo hotovo. Hosté poté přidali ještě dva zásahy. Nejprve výrazné přečíslení využil zraněný kapitán David Patera a na konečných 2:6 upravil ještě v závěru Daniel Farkaš, kterého našel přesným pasem brankář Kiss. Sedlo se tak může radovat z prvních tří bodů nové sezóny.

 



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Martin Suchan (FK Jindřichovice): My jsme nedokázali především proměnit dobré šance a převahu, kterou jsme měli, jak v závěru druhé půle. Nehráli jsme tak špatně, ale chyběla nám nutná dávka štěstí pro to, abychom s tím mohli něco udělat. Nové Sedlo to potřebné štěstí mělo a ve druhém poločase bylo už lepší a nenechalo si svůj náskok sebrat. Ve druhé půli byli velmi bojovní a my jsme inkasovali i díky nesoustředěnosti a zbytečných chybám, protože jsme utkání evidentně jen dohrávali.

TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Tefr (Baník Union Nové Sedlo): Výsledek 2:6 jsme absolutně nečekali, ale je pravda, že soupeř nebyl moc nebezpečný. My jsme měli vůbec potíže slátat naší sestavu, protože ještě chvíli před utkáním nás bylo pouze osm. Nakonec jsme ale tým doplnili o dorostence a stačilo to. V kabině jsme si řekli,že si půjdeme jen kopnout, nebudeme se hádat a dělat si ostudu. Jsme velice šťastní za naše první body. Těší mě to vlastně o to více, že jsem poprvé zvítězil, jako trenér, což považuji za menší osobní úspěch. Předvedli jsem dobrou hru a myslím, že pokud budeme hrát takhle, můžeme hrát opravdu s každým. Každopádně určité mezery a rezervy jsme v naší hře ještě měli a musíme na nich ještě zapracovat.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - E. Fojtík [-] , P. Fojtík [-] , J. Lavrenčík [-] , T. Havlík [-] , J. Fujan [-] (46. J. Lavrenčík [-] ) , J. Račák [-] , M. Voves [-] (46. M. Truhlář [-] ) , R. Hudák [-] , R. Dočkal [-] , P. Rau [-]

TJ Baník Union Nové Sedlo B
P. Kiss [-] - T. Tefr [-] , J. Němeček [-] , D. Farkaš [-] , D. Patera [-] , J. Janičo [-] , M. Pešák st. [-] , J. Punčochář [-] , P. Wýstrach [-] , D. Ramirez [-] , K. Farkaš st. [-]

ŽK: 66. P. Rau , 87. E. Fojtík .
Místo: tráva. Počet diváků: 45. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - SUROVÝ Karel (N), MANN Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.