Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 15:00

1.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodovu nevyšla první půle a Oloví si díky tomu zajistilo dostačující náskok pro další tříbodový zisk


Branky


0

Spartak měl před utkáním potíže se slátáním základní sestavy. Nedostavili se hned čtyři, často klíčový, hráči a hosté museli vyrazit s posilami z mládeže. To šlo, předevší v první půli na jejich hře opravdu znát a domácí jejich pomalejšího úvodu dokázali využít a třemi góly si zajistit vedení 3:0. Chodov se ale do druhé poloviny zvedl a nakonec soupeře ještě trochu pozlobil, ale domácí už si svůj druhý tříbodový příděl nenechali vzít a zvítězili v poměru 4:2. Velmi cenný skalp tak Oloví posouvá na prozatimní první místo v tabulce, ale ještě dnes o něj nejspíš přijdou, protože sokolovský OP čekají ještě tři večerní utkání. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov vypustil lva vlastní brankou, kterou jen korunoval svou počáteční mizérii

Spartak nastoupil k utkání ve velmi slátané sestavě a bylo jasně vidět, že v tomto složení není zvyklý hrát. Hrál úplně bez nápadu, držel asi více míč, ale spíše na vlastní polovině a nedokázal si vytvářet šance. Zato Oloví hrálo velmi chytře a chladnokrevně. Plně využilo svého velikého hřiště a dokázalo šikovně roztáhnout hru. Soupeře dostávalo chvílemi pod brovský tlak, z čehož pramenila i první branka, která dostala domácí tým do vedení. Hostující obránce, Petr Macák st., totiž přihrál tak nešťastně, že rozvlnil vlastní síť. Tento zásah byl však připsán Jakubu Šudákovi. Zdálo se, že inkasování hosty trochu nakoplo a zanedouho si dokázali vytvořit šanci, po které orazítkovali Machala tyčku, ale to bylo zase na dlouhou dobu vše. A tak tlačili hosté, kteří začali svůj náskok včas navyšovat. Duu Havlíček-Hoffman to v prvním případě pro odpískaný ofsajd ještě nevyšlo, ale poté si na ofsajdovou hranici dali pozor a dokázali z toho vytěžit druhý gól. Havlíček Jakuba Hoffmana perfektně uvolnil a ten už neměl se zakončením nejmenší problém. A brankář Skalický pak do konce poločasu kapituloval ještě jednou. Šudák přihrál přihrál šikovně do před branku, kde stál připravený Lukáš Doboš, aby vstřelil třetí gól, který znamenal pro jeho tým už velmi nadějný náskok před druhou půlí.

Chodov vstal z mrtvých, ale vlastní chybou se připravil o možnost vrátit se do hry

Chodov po přestávce prostřídal a hned se horlivě vložil do stahování náskoku. Byl daleko nebezpečnější a silnější, než v prvním poločase a ještě se rozhodně chtěl o body pobít. A začal velmi nadějně, když domácím nevyšla ofsajdová past a za obranu soupeře unikl Lubomír Machala, který obstřelil zkušeně brankáře a snížil na 1:3. Zpátky na zem poté však srazila hosty vlastní chyba, po které prchl kupředu domácí hráč, který však ještě našel lépe potaveného Filipa Doboše a ten neměl se zakončením nejenší problém. Inkasování připravili Spartak o veškeré naděje na body a poté už se zbyytečně před branku až tolik netalčil. Přesto se však ještě jednou ozval, když po přímém kopu z pravé strany a několika odrazech dostal balón Jiří Frána a upravil na konečných 4:2. Oloví se tak po svém znovuobnovení raduje ze skvělého a nečekaného vstupu do sezóny. Ovládlo oba dva své zápasy a má nejvyšší možný počet bodů. 



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Daniel Bock (Sport Klub Oloví): Chodov sice držel asi více balón, ale hráli především na své půlce a nebyli nebezpeční. Do šancí jsme je pouštěli jen ojediněle a často jsme je dostávali pod tlak. V první půli jsme byli jasně lepší, ve druhé už byl Chodov daleko aktivnější a lepší a také proto korigoval ještě na konečných 4:2. My jsme samozřejmě spokojení, hráli jsme zodpovědně a odměnou nám jsou další tři body. Skalp Chodova je pro nás velmi cenný a myslím, že nás může hodně motivovat a pomoci nám v dalších zápasech.

TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Rozhodující bylo to, že jsme se museli obejít hned bez několika našich důležitých hráčů naší sestavy a tu jsme pak museli sestavit s pomocí našich dorostenců a hráčů, kteří za nás normálně nenastupují. Do utkání se musel zapojit i náš kouč Smolka, což byl je důkaz toho, že nebylo kde hledat posily. První poločas byl tak z naší strany úplně tragický, ale ve druhém jsme poté prostřídali a už se na to dalo alespoň koukat. Nezbývá než se otočit, zabrat a na dnešní zápas rychle zapomenout.



Sestavy


SK Oloví
P. Lupták [-] - P. Trávníček [-] , D. Ďásek [-] , D. Bock [-] (70. M. Grochal [-] ) , V. Mič [-] - D. Hilko [-] , J. Hofman [-] , T. Havlíček [-] - J. Šudák [-] (78. M. Končil [-] ) , T. Doboš [-] (25. L. Doboš [-] ) - P. Zrubec [-] (25. F. Doboš [-] )

TJ Spartak Chodov B
J. Skalický [-] - Š. Kiss [-] , P. Macák ml. [-] , P. Macák st. [-] - J. Frána [-] , J. Pinc [-] - V. Dolejš [-] (70. P. Valenta [-] ) , J. Pojar [-] , L. Machala [-] - J. Klášterka [-] (46. P. Havelka [-] ) , L. Janoušek [-]

ŽK: 85. F. Doboš - 56. P. Havelka , 78. P. Macák ml. .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Topinka Jiří - ŠTĚTINA Richard (N), KAPUŠ Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.