2:1p.
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlo ztratilo první bod a na nejlepší tak o kousek ztrácí, se Svatavou si poradilo nečekaně až po penaltách


Branky


0

Favorit tohoto utkání byl poměrně jasný. Staré Sedlo je jedním z největších adeptů na zisk trofeje pro nejlepšího a posup do vyšší soutěže. Má perfektní obranu a dokáže bleskově údeřit. Svatava byla v minulém ročníku také silná, ale nejspíš neměla dobrou přípravu a především v prvním utkání, byla poloviční. Přesto však dala Starému Sedlu tentokrát pořádně zabrat, nenechala soupeře mockrát skórovat, hrála totiž z dobře uzavřené obrany, čímž soupeře přelistila jeho vlastní taktikou a dovedla utkání k zisku jednoho bodu po remíze 1:1. Druhý pak ztratila při penaltách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svatava proti sedlu vyrukovala s jeho taktikou

Záměr hostů byl od začátku jasně patrný. Svatava hrála z velmi uzamčené obrany a vyčkávala na svou šanci zaútočit, tak, jako to má obvykle ve zvyku Staré Sedlo. To se však brzy přizpůsobilo a ukázalo, že mu to až tolik nevadí. Vytvářelo si mnoho šancí ze hry a hosté mohli být rádi, že z jejich několika střeleckých pokusů, prošel pouze jediný. Už v jedenácté minutě Karel Hladký utekl po levém křídle a dobrým vzdušným pasem našel Jana Makrlíka, který balón zpracoval na prsa, nechal ho spadnout na zem a tvrdou střelou otevřel skóre. Domácím to vyšlo velmi brzy a s jejich počtem šancí se zdálo, že soupeři do poločasu nasází ještě pět, nebo šest branek a bude hotovo, ale to se nestalo. V téměř jisté příležitosti se do brány netrefil Jan Hajdu. Podrhé nedal tentýš hráč do své střely zase dostatečnou razanci. Po přihrávce Makrlíka se mohl prosadit zase Feistl, ale také se netrefil ideálně a přestřelil bránu. Zkrátka to nešlo. Ale lehké to neměla ani Svatava, i přes velmi ofenzivní hru Sedla se totiž přes jeho defenzivu procházelo stále hodně ztěží. Přesto to nakonec jednou vyšlo a bylo vyrovnáno. Baník zahájil bleskurychlý protiútok, domácí obrana trochu pochybila a snadnou pozici si vytvořil David Trojan, který neměl problém s tím, svou šanci využít. Bylo tedy vyrovnáno a Sedlo zdaleka nemělo před druhou půli tak dobrou pozici, jak si z kraje utkání představovalo. 

Hlavně žádné ukvapení se a opatrná hra

Ve druhhé půli se hra velmi vyrovnala. Hrálo se opatrně, tak aby nikdo nevytvořil zbytečnou chybu a nedal soupeři zadarmo žádnou šanci. Menší šance měly oba týmy, ale nikomu z nich se nepodařilo ádnou využít. V závěru navíc celkem tlačila Svatava, která vrhla na poslední chvíli veškeré síly do útoku a Sedlo se muselo chvíli bránit, ale i tuto chvíli přečkalo a bylo jasno. O vítězi musel rozhodnout až penaltový rozstřel.

Souboj gólmanů a nejlepších střelců nezvládla Svatava

Při penaltách nebylo, co řešit. Sedlo proměňovalo jednu penaltu za druhou a Svatava byla zhruba padesáti procentní, jednou dala, podruhé nikoli. A tak nebylo vlastně, co řešit. Druhý bod získali Sedlo a Baník se tak musel spokojit pouze s jedním, ten je však o to sladší, že je jeho první.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (TJ Staré Sedlo): V první půli jsme byli daleko lepší tým, v koncovce jsme se dnes ale trápili a nedokázali jsme využít výborných příležitostí. Nakonec jsme se kvůli tomu strachovali dokonce i o remízu, kterou jsme si museli doslova ubojovat. To jsme ale zvládli a poté jsme vyhráli penaltový rozstřel, takže máme ze tří bodů dva, s čímž jsem spokojený. Ale ze hry se moc radovat nejde, především útočníci pálili šanci za šancí a obrana se velmi nadřela. Bylo to zkrátka kostrbaté, ale to k tomu prostě patří, nemůže se zkrátka dařit vždy, a to ani na nejvyšší úrovni. Závěrem bych však chtěl zdůraznit, že se kluci snažili a nic nevypustili, prostě to jen nešlo a já jim za jejich výkon moc děkuji, bojovali do poslední chvíle a ty dva body si zasloužili. Věřím, že když na hřišti nechají pokaždé to, co dnes, určitě se můžeme rvát o nejvyšší příčky.

TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): Oproti prvnímu kolu se naše hra stoprocentně zlepšila. Ve druhém poločase dokonce byla i velká šance zvítězit, s čímž jsme po prvním kole v Sedle ani nepočítali. Nakonec jsme sice prohráli po penaltách a máme "pouze" bod, ale přesto jsme velmi spokojeni, protože jsem zaznamenali obrovský vzestup a pokud se na této úrovni udržíme, můžeme hrát s každým.



Sestavy


TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , K. Urban [-] (80. J. Beránek [-] ) , J. Hajdu [-] , K. Hladký [-] , P. Feistl [-] , J. Drahokoupil [-] (46. M. Veits [-] ) , M. Schildbach [-] , L. Zikmund [-] , L. Malý [-] , R. Šalka [-]

TJ Baník Svatava
F. Kusík [-] - D. Trojan [-] , M. Tůma [-] (67. D. Fülöp [-] ) , Z. Repík [-] (46. M. Šváb [-] ) , P. Popovič [-] (90. J. Tříska [-] ) , A. Lídl [-] , D. Juhár [-] , P. Parkmann [-] , R. Holub [-] , V. Proft [-] (50. T. Rajtšlegr [-] ) , B. Vágner [-]

ŽK: 56. D. Trojan .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Adamec Radim - ZIKMUND Ladislav (N), REISMÜLLER Radim (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.