1:0p.
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 17:00

2.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby Jindřichovic a Oloví po devadesáti minutách vítěze nenašlo, určily ho až penalty


Branky


0

V malém derby sokolovského OP bylo jasným favoritem Oloví. Aby taky ne, když na sebe narazili celky s úplně opačnou bilancí a opačných koutů tabulky. Oloví totiž porazilo Dolní Rychnov a vyšláplo si i na Chodov, Jindřichovice na to byly daleko hůře. Nejprve padli 0:7 s Lomnicí a následně 2:6 s Novým Sedlem. Úvod sezóny ji zkrátka nevyšel, tak jak většina diváků čekala a už se začínalo zdát, že se letošním ročníkem protrápí. To se vlastně čekalo spíše od znovuobnoveného Oloví, od kterého nikdo moc nečekal, a ono to nakonec bylo naopak. Tetokrát ale Jindřichovice dokázali svou hru výrazně zlepšit a využít perfektně domácího prostředí. Jako první tak Oloví obraly o body a navíc ho díky penaltám i porazily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvod do bezbrankové přenice

Od úvodního hvizdu sudího šlo vidět, že Oloví svírá velmi malý prostor na hřišti, které ještě k tomu není příliš vhodné pro jejich kombinační hru. Nejen rozměry, ale i povrchem. Takže se hrála spíše taková nakopávaná. Oloví mělo ale problém v tom, že v útoku nemá hřáče, kteří by dokázali podržet déle balón a především nemají dostatečnou výšku. To Jindřichovice na tom byly opačně, na tuto hru jsou zvyklí a stejně tak na své hřiště. Navíc mají vysoké hráče, kteří to ve finále umí vzít na sebe a tak hrozili zejména v hlavičových soubojích po centrech do vápna. Například po centru z levé strany se prosadil ve vzduchu Račák, ale trefil jen stojícího brankáře. U domácích byl tak znatelný pokrok od předchozích zápasů, který ale ve finále vlstaně nemusí vůbec nic znamenat, protože Oloví nebylo na jindřichovickém plácku ve své kůži. I tak mělo ale Oloví pár malých šancí ze hry, ale více už vlastně celé utkání nenabídlo. Hrál se pro diváka nezáživný fotbal a od úvodu bylo celkem jasné, jak to musí skončit.

Sudí neuznal branku, která mohla rozhodnout

Na obrázek z předchozí půle se navázalo i v té druhé a nebylo, co řešit. Stále se občas někde někdo vynořil s nějakou střelou, ale spíše nebylo, nač koukat. Největší šanci druhé půle měl asi Eduard Fojtík, který v témř stoprocentně gólové pozici přestřelil bránu. Největší haló ale vyvolala až situace v závěru poločasu, která mohla rozhodnout. Oloví totiž dalo gól. Po přenici ve vápně se míč odrazil ke kapitánu Havlkovi a ten svou střelou s pomocí břevna rozvlnil síť. Sudí však sporně rozhodl o tom, že branka neplatí, pro faul, který této gólové střele předcházel. A tím poslal utkání do penalt.

Druhý bod pro Jindřichovice

Na obou stranách se k pokutovým střelcům připravili ti nejlepší z nich. Ale, jak už mnozí z Vás vědí, nerozhoduje v podstatě to, kdo branku dá, ale to, kdo ji nedá. Na obou stranách byla k vidění jedna tato chyba. Po Jindřichovickém neúspěchu se netrefil ani Štětina bylo vyrovnáno. Rozhodla až další chyba, tu na straně Oloví vytvořil Vlastimil Mič, který tak rozhodl o tom, že druhý bod zůstane v Jindřichovicích.



Ohlasy k zápasu


FK Jindřichovice
Jiří Németh (FK Jindřichovice): Byl to velmi vyrovnaný zápas, ve kterém zkrátka musely rozhodnout penalty. My jsme v něm rozhodně pocítili veliké zlepšení oproti předchozím utkáním. U nás hrálo velkou roli vyztužení obrany, kterou jako stoper řídil Josef Surový. V obraně to tak perfektně fungovalo a to byl základ. Oloví navíc doposud jen vyhrávalo a my jsme první, kdo ho obral o body, což je pro nás velký úspěch.

SK Oloví
Daniel Bock (SK Oloví): My prostě neumím hrát na takto malých hřištích. Potřebujeme hrát po zemi přes zálohu. Nakopávané balóny my neumíme, protože nemáme útočníky, kteří to tam dokážou podržet a to dnes bylo znát. A ani soupeř si tím nedokázal vytvořit moc šancí, nebezpečný byl akorát při rozehrání rohového kopu, protože má vysoké hráče, kteří byli velmi vidět. Vše mohla změnit naše branka, ale tu sudí nakonec neuznal, což bylo velmi sporné. Nakonec to ale dopadlo, jak to dopadlo. Dnes jsme sice nehráli v plné sestavě a přijeli jsme si jen zahrát. Jak říkám, dali jsme to do kupy po letech, takže ani nic víc nechceme, myslím, že se od nás ani nijak o moc vyšší úroveň očekávat nedá.



Sestavy


FK Jindřichovice
L. Kasl [-] - J. Lavrenčík [-] , L. Rehák [-] (46. R. Dočkal [-] ) , P. Rau [-] , E. Fojtík [-] , P. Fojtík [-] , M. Truhlář [-] , T. Havlík [-] , J. Fujan [-] , J. Račák [-] , J. Surový [-]

SK Oloví
M. Grochal [-] - D. Bock [-] , P. Trávníček [-] - D. Hilko [-] , T. Havlíček [-] , V. Mič [-] , J. Hofman [-] - J. Šudák [-] - A. Krämer [-] (77. L. Doboš [-] ) , F. Doboš [-] (87. M. Končil [-] ) , R. Štětina [-]

ŽK: 53. P. Rau - 54. F. Doboš .
Místo: tráva. Počet diváků: 40. Rozhodčí: KUCHTA Radek - SUROVÝ Karel (N), FONFERKO Ján (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.