J. Šudák 33.
J. Hofman 70. (p.)
2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 15:00

3.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oloví vydřelo další výhru a opět tříbodovou, Sedlo nevstřelilo jedinou branku


Branky


33. J. Šudák , 70. J. Hofman (p.)
0

Utkání, které asi favorita moc nemělo. Oběma týmům vyhovuje spíše veliké a prostorné hřiště, které v Oloví je. Domácí byli v tabulce sice výše, ale zatím neprošli žádnou těžší zkouškou a nikdo stále pořádně neví, co od nich čekat. Nové Sedlo se zase už delší dobu prezentuje rychlým, agresivním pohledným fotbalem, avšak letošní sezóna mu zatím moc nevycházela. Bylo tedy otázkou, který z těchto dvou týmů dosáhne tentokrát na vyšší počet bodů. Nakonec to bylo bojovnější Oloví, které dokázalo v každé polovině vydřít jeden zásah, neinaksovat, a vyhrát tak 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nové Sedlo nevyužilo penaltu a vyřadilo se tím samo ze hry

Bylo to od začátku vyrovnané utkání, ve kterém mělo více ze hry Nové Sedlo, které se ale nedokázalo prosazovat a na to doplatilo. Jejich pokusy létaly buď mimo bránu, nebo přímo do gólmana. Oloví ale hrálo zase velmi urputně. Bojovalo a snažilo se, co nejlépe bránit. A ze své snahy nakonec vytěžilo první branku utkání, když se ve třiatřicáté minutě n lajně uvolnili obránce s křídelním záložníkem, kteří si to šikovně na jeden dotek dokázali dát a míč poslat před bránu, kde dorážel připravený Jakub Šudák. Hosté se ale mohli brzy vrátit do hry, když v závěru poločasu měli k dispozici pokutový kop. Avšak hostující svěřenec, který dostal důvěru se netrefil a tím svůj tým ještě více srazil do kolen. 

Hosté už po neproměněné penaltě nedokázali hrát tak, jako před tím. Nějaké šance stále měli, ale to, že stále ztráceli jednu branku je svazovalo. A tak se po sedmdesáti minutách přihlásili o slovo opět hosté. I jim sudí nabídl pokutový kop. Ti se k němu ale postavili lépe a doázali ho využít. Jakub Hofman nezaváhal a brankáře Lišku s přehledem překonal. A bylo rozhodnuto. Do konce poločasu už se ani jeden tým střelecky prosadit nedokázal a tři bodytak zůstaly Ovloví, které se díky nim po zaváhání Krásna posouvá zpět na druhé místo.



Ohlasy k zápasu


SK Oloví
Daniel Bock (Sport Klub Oloví): Řek bych, že dnes jsme to zase uhráli spíše bojovností, než technickou hrou. Myslím, že Nové Sedlo bylo o něco lepší, především tedy v držení balónu. Dokázalo šikovně roztahovat hru po křídlech a vypracovalo si nějaké šance. Ke konci poločasu ale neproměnilo penaltu a to byl asi ten rozhodující zlom. Podle mě by nás jejich vyrovnání trochu umlčelo a je nabudilo. Řekl bych, že Sedlo mělo šance a my štěstí. Oni buď trefili vždy brankáře, nebo to dali vedle a to byla jejich velká smůla.

TJ Baník Union Nové Sedlo B
Tomáš Kubišta (Baník Union Nové Sedlo): My jsme tam přijeli ve třinácti lidech. Hráli jsme celkem dobře, ale nedávali jsme góly a pak jsme navíc lacině inkasovali, poté, co jsme je opravdu hodně tlačili. Do kolen nás ale srazilo to, že jsme nedali penaltu. Ve druhé půli jsme se tlačili do útoku a oni mohli hrát na brejky. S výsledkem nejsme spokojeni, ale hra byla velmi pohledná a dobrá, takže doufám, že příště už nám to tam bude i padat, bude přát štěstí a my vyhrajeme za tři body.



Sestavy


SK Oloví
P. Lupták [-] - T. Doboš [-] (80. L. Doboš [-] ) , J. Šudák [-] (63. A. Krämer [-] ) , F. Hrubec [-] (14. T. Peleška [-] ) , D. Ďásek [-] , T. Havlíček [-] , J. Hofman [-] , R. Štětina [-] , D. Bock [-] , P. Trávníček [-] , V. Mič [-] (46. L. Svitič [-] )

TJ Baník Union Nové Sedlo B
M. Liška [-] - D. Ramirez [-] , M. Pešák st. [-] , Z. Rubáš [-] , M. Kubelka [-] , P. Wýstrach [-] - T. Kubišta [-] (67. P. Kiss [-] ) , J. Němeček [-] , D. Patera [-] (46. J. Punčochář [-] ) , V. Rádl [-] - T. Tefr [-]

ŽK: 15. D. Ramirez .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.