3:2p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2015 14:30

12.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Poříčí obralo Chodov alespoň o bod


Branky


19. J. Smolka , 69. J. Smolka - 51. R. Zinner , 87. Š. Dubaj
0

Spartak Chodov se konečně dostává do formy a po víkendovém kole už mu patřilo v tabulce páté místo. Ve středu ho ale čekala předehrávka o pozici s Královským Poříčím na domácím hřišti, ve které byl Chodov asi měnším favoritem. Kvalitou a zkušenostmi se asi oba celky rovnají, ale Chodov měl velkou výhodu v tom, že pro něj nebyl středeční termín až takovým problémem, protože Chodov má v sestavě z velké části dorostence a ještě mohl nezvykle posílit o hráče A-týmu. Ale ani tak to neznamenalo tolik, Poříčí je na tom podobně a také nepřijelo nijak zvláště oslabené. Přdpovědi experta kola se tak nakonec potvrdily, hrálo se vyrovnané utkání a o vítězi musely rozhodovat až penalty. V nich Chodov ukořistil druhý bod. Přes výhru však v tabulce klesá, dotáhl se totiž na Poříčí na rozdíl jednoho bodu, ale na skóre ho z páté pozice sesadilo Nové Sedlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodov se dostal do vedení, a to už si udržel

Utkání bylo od samotného začátku velmi vyrovnané a kvalitní. Oba týmy hráli hodně ofenzivně, rychle, přímočaře a hlavně s přesnou přihrávkou. Zkrátka parádní atraktivní zápas. Na druhou stranu ho ale neprovázelo zkraje moc branek, ale navíc také i šancí, protože oba týmy měli zároveň velmi dobře uzavřenou obranu. Do vedení se nakonec za divokého tempa dostal domácí Chodov, když zaváhal jinak skvělý hostující brankář. Jakub Smolka si postavil balón k přímému kopu ve velkém úhlu, ale všiml si, že brankář není postaven úplně optimálně, a tak po zemi vypálil na bližší tyč a otevřel skóre. I po vsteřelní první branky se ale hrálo velmi vyrovnaně, ale nikdo už se až do konce poločasu prosadit nedokázal, takže vedl Chodov stále 1:0.

Vyrovnání za pět minut dvanáct

Ve druhém poločase se na branku zas tak dlouho nečekalo. Už po pěti minutách se do šance dostal Roman Zinner a bez váhání vyrovnal. Jenže Chodov na inkasování později dokázal odpovědět, když další přízemní střelu Jakuba Smolky opět maličko podcenil brankář Reismüller. Od té doby už ale oba brankáři opět úřadovali a zejména domácí Vodenka musel likvidovat hned několik větších šancí, ale tato úloha neunikla ani na druhé straně Reismüllerovi. Už se tak zdálo, že Chodov dovede utkání k výhře a posune se v tabulce opět o kus výš tam, kam ostatně také patří. Jenže poté ho v závěru jen pár minut před koncem zaskočil dobrou střelou Štěpán Dubaj a bylo vyrovnáno. Utkání se muselo přesunout k rozhodujícím penaltám.

Hosté jednou spálil, a to rozhodlo

Zatímco na straně domácích byli pověření střelci úplně stoprocentní a ani jedinkrát nezaváhali, na straně hostů jeden hráč svou šanci spálil, a tato malá chyba nakonec rozhodla. Druhý bod tak nakonec celkem zaslouženě zůstává v Chodově, ale ani to není dotatečná náplast na ztrátu z posledních minut, minimálně v tabulce.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Chodov B
Jiří Andrš (Spartak Chodov): Bylo to vyrovnané utkání, které mělo slušnou úroveň. My jsme byli v optimální sestavě se čtyřmi hráči na lavičce. Měli jsme také štěstí, hosté měli asi tři tutové šance, při nichž nás ale gólman podržel. Sami jsme ale na druhou stranu podobné množství šancí měli také. Dělba bodů byla zasloužená a my jsme při penaltách ukořistili druhý bod.

Baník Královské Poříčí B
Baník Královské Poříčí: Královské Poříčí se k utkání nestačilo zatím ještě vyjádřit.



Sestavy


TJ Spartak Chodov B
V. Vodenka [-] - M. Kruliš [-] - J. Macák ml. [-] (46. A. Tóth [-] ) - B. Benda [-] (46. L. Machala [-] ) , J. Smolka [-] , M. Kopecký [-] (81. D. Divkovič [-] ) , R. Jesipčuk st. [-] , S. Ševc [-] , J. Pinc [-] , P. Jankovský [-] (60. R. Jesipčuk ml. [-] ) , P. Macák st. [-]

Baník Královské Poříčí B
J. Reissmüller [-] - O. Hollý [-] - A. Majer [-] , T. Reitmeier [-] , P. Thiele [-] (36. O. Petráček [-] ) , R. Prchal [-] (46. J. Fišer [-] ) , V. Číž [-] , M. Kováč [-] (78. M. Krček [-] ) , V. Friml [-] , Š. Dubaj [-] , R. Zinner [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Cvrk Miroslav - KISS Štěpán (N), TUSCHINOVSCHI Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.