0:2
(0:0)
48. T. Doboš
60. J. Hofman (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.08.2015 17:00

17.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oloví se po znovuzrození dlouho rozkoukávat nemuselo, v Rychnově vydřelo první tři body


Branky


48. T. Doboš , 60. J. Hofman (p.)
0

Tenhle otazník byl pro většinu odborníků i fanoušků velkou neznámou. Otazník totiž visel před utkáním nad oběma mužstvy. Dolnímu Rychnovu se minulá sezóna příliš nevyvedla, ale ačkoli se domácí potáceli u dna tabulky, nikdy nikdo nevěděl, co od nich může čekat. Zejména v domácím prostředí, pokud se hráči dobře vyspali, mohli hrát téměř s každým, kdo dorazil. Tenhle tým má zkrátka potenciál na to, aby byl vysoko, ale zároveň silně nestabilní formu. A SK Oloví? Tak s odhadováním sil tohoto mužstva to bylo ještě o něco těžší. Oloví se před lety rozpadlo a dohromady se dalo až pro letošní sezónu, poskládalo nový kádra a do soutěže se hodlalo vrhnout po hlavě a všechny překvapit. A to se mu, prozatím minimálně v Rychnově, podařilo. Disciplinovaným výkonem si Oloví došlo pro těsné vítězství 2:0, poté, co ovládlo úod druhé půli a díky pokutovému kopu utvrdilo své první tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bezgólová první půle a náznak nebezpečnosti v podání Oloví

Pro Oloví to bylo vůbec první soutěžní utkání po znovuobnovení klubu, ale i Rychnov se při prvním utkání sezóny musel chvíli rozkoukávat a čekat, až si to vše trochu sedne. Hrálo se poměrně vyrovnané a kvalitní utkání. Domácí trochu posílili o borce ze svého A-týmu a byli o to silnější. A Oloví zase ukázalo, že se každým zápasem posouvá kupředu mílovými kroky. Hostující hráči ukázali, že fotbal stále hrát umí a dokázali využít i svých zkušeností z vyšších soutěží. Co se držení balńu týče, bylo to sice hodně vyrovnané, ale už v první poločas napověděl, že Oloví má mírně navrch. Největší šanci na straně domácích měl asi Jakub Hofman, který se dostal do samostatného úniku a vybíhajícího gólmana se pokusil přehodit, ten však konečky prstů dokázal míč zachytit a vyrazit k obránci, který jej odkopl do bezpečí. A tak se v první půli ještě nikdo branky nedočkal.

Rychlý zásah a první tři body

Sotva však začala druhá půle, dokázalo Oloví zaznamenat klíčový zásah. Oloví se po standartní situaci dostalo do předbrankového prostoru, kde následně vznikl obrovský přetlak a zmatek, ve kterém se nejlépe zorientoval Tomáš Doboš, který otevřel skóre prvního soutěžního utkání nové sezóny. I nadále měli převahu hosté a o chvíli déle chybělo jen málo, aby se radovali znovu, když byl Havlík v perfektním postavení, ale chybně se rozhodl pro příhrávku Jakubu Hofmanovi, který však už stál v ofsajdu. I přesto se ale dočkali hosté ještě jednou a potvrdili tak definitivně své první tři body. David Hilko se prohnal vápnem, kde byl ale zastaven za cenu faulu a sudí nařídil pokutový kop ve prospěch hostů. K tomu se postavil Jakub Hofman, který nezaváhal a trefil se naprosto přesně. Poté se ale o slovo začal hlásit také Rychnov, ale dnes mu zkrátka nebylo souzeno. Nejprve šel sám na brankáře Reismüller, ale balón namíři přímo do míst, kde stál připravený Grochal. O chvíli později ještě po individuální akci byl blízko zásahi Tirinda, ale nezbylo mu už dostatek sil na střelu a levou nohou už balón pouze přikopl brankáři. Oloví tedy neinkasovalo a radovalo se tak z těsného vítězství 2:0 na hřišti posíleného Rychnova. 



Ohlasy k zápasu


SK Dolní Rychnov B
Miroslav Kasl (SK Dolní Rychnov): My rozhodně nejsme nespokojení. Bylo to hodně vyrovnané utkání, jehož vývoj směřoval k tomu, že dát gól bude velmi důležité a možná rozhodující. My jsme tolik velkých šancí, jako soupeř neměli, takže si myslím, že Oloví vyhrálo zaslouženě. Je škoda, že nám to tam jednou nespadlo, mohlo to vypadat jinak, ale bohužel, neměli jsme ani štěstí, a proto jsme prohráli. Ale tahle jedna prohra ještě nic neznamená a Oloví má navíc kvalitní a sehraný kádr, sice teď dlouho nehráli, ale jde vidět, že to mají ti kluci v nohách. A já akorát doufám, že se nám bude už příště, až vylepšíme to, co je potřeba a více se sehrajeme, dařit lépe.

SK Oloví
Daniel Bock (SK Oloví): Po dvou prohraných přípravných utkáních nás čekalo nyní vlastně první soutěžní. Ale jde vidět, že náš výkon se každým zápasem zvedá a řekl bych, že v tomto utkání jsme byli v obou poločasech lepším týmem. Měli jsme trochu navrch a měli jsme i více šancí. Herně to bylo vyrovnanější, ale hodně kvalitní utkání. Rychnovu vypomohli i někteří hráči z A-týmu, které jsme se museli pokusit eliminovat, což nám vyšlo perfektně. Já si myslím, že jsme se dnes prezentovali hrou, kterou jsme předváděli v letech, kdy jsme hráli 1.B třídu. Samozřejmě tam ještě byli nějaké slabší články, na kterých je třeba zapracovat, jako například to, že útok ještě nedokáže pořádně podržet balón a docházelo ke zbytečným ztrátám, ale jak říkám, utkání mělo úroveň a pro nás je to cenné vítězství. Na závěr bychom chtěli poděkovat hrstce našich příznivců, kteří i v takovém nečase jeli povzbudit náš fotbalový tým.



Sestavy


SK Dolní Rychnov B
F. Křenek [-] - M. Dvořák [-] , M. Souček [-] , K. Hylský [-] , P. Mentlík [-] (46. F. Žába [-] ) - P. Kalabza [-] , K. Kreysa [-] , V. Sedláček [-] (46. A. Tirinda [-] ) , P. Halčinský [-] (46. D. Reismüller [-] ) - P. Čech [-] , M. Kasl [-] (46. T. Sivák [-] ) -

SK Oloví
M. Grochal [-] - V. Mič [-] , D. Ďásek [-] , D. Bock [-] , P. Trávníček [-] (78. L. Doboš [-] ) - J. Hofman [-] , R. Hofman [-] (61. M. Kapuš [-] ) , D. Hilko [-] , T. Havlíček [-] - T. Doboš [-] (70. F. Doboš [-] ) , J. Šudák [-] -

ŽK: 85. F. Doboš , 87. L. Doboš .
Hráči zápasu: M. Souček - D. Ďásek .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Koutský Tomáš - HAZUKA Václav (N), SVITIČ Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.