Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

17.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krásno bude letos ještě nebezpečnější, vzkazuje svým soupeřům sestřelením Svatavy


Branky


0

Krásno už dlouhá léta svůj kádr moc neobměňuje a sází především na své mladé odchovance. Ti se stále více sehrávali už v minulém roce a celkem hlasitě se mluvilo o tom, že Baník bude letos hodně nebezpečný, pokud si tedy vše konečně sedna tak, jak má. A zdá se, že sedlo. Za prvním utkáním sezóny vycestovalo Krásno do Svatavy, aby změřilo síly s týmem, který byl zejména v závěru minulé sezóny velmi nebezpečný. Tentokrát ale nebyl a poměrně snadno umožnil Krásnu vkročit do sezóny zlehka. Hosté nezaváhali, využili svatavské bezmoci a šesti zásahy se posunuli po sobotě na prozatimní první příčku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný úvod a rozhodující koncovka poločasu

Zpočátku se hrálo celkem opatrně a vyrovnaně. Soupeři se oťukávali a snažili se poznat svého soka. Svatava se snažila přiržet balón a v poklidu prolamovat soupeřovu defenzivu. Krásno hrálo více přímočařeji, ale ani tak se v první desetiminutovce ke střelám oba celky moc nedostávali. Až ve třinácté minutě si za obranu zaběhl do volného prostoru Pavel Poplštějn a přesnou střelou otevřek skóre zápasu. Ukázalo se, že jeho zásah a vůbec vstřelení první branky bylo, zejména pro svatavské asi klíčové. Ta se totiž po inkasované brance doslova sesypala a nadále už útočili především pouze hosté. Harvalíkovu svatyni obstřelovali ze všech stran, ale stále ho nemohli pokořit. Zatímco domácí si za celé utkání vytvořili asi jednu šanci, když unikl Michal Tůma, který šel sám na branku soupeře, ale brankáře nepřekonal. V závěru poločasu se ale hosté konečně dočkali podruhé a tím definitivně o výsledku utkání rozhodli. Domácí se totiž po zásahu Krisiána Václavíka úplně demotivovali a zbytek utkání úplně vypustili.

Spanilá jízda Krásna a drtivá závěrečná desetiminutovka

Jak jsem již zmínil. Svatava svůj zápas dohrála prakticky závěrečným hvizdem, který ukončoval první poločas. Poté už bylo na hřišti vidět pouze Krásno. Hosté si vytvářeli jednu brankovou příležitost za druhou, ale v produktivitě to mírně vázlo. Po chvíli se sice šikovně prosadil Pert Michalec, ale po jeho zásahu se dlouho nikdo neradoval. Až nakonec přišla závěrečná desetiminutovka, která Sležící Svatavu přitlačila ještě více k zemi. Nejprve dobře pálil Lukáš Šereda a o chvíli později přidal další zásah Kristián Václavík. A gólový podvečer v podání Krásna pak ještě v závěru z penalty korunoval, jako správný kapitán, Wolfgang Lorenz. Krásno si tak připisuje na své konto první tři body a otázkou je, jak si povede v příštím uktání proti Lomnici B.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Svatava
Václav Zetek (Baník Svatava): Po dobrém jaru, kdy mužstvo dokonce mělo šanci na postup, se počítalo s tím, že budeme hrát o špici i letos. Moc změn v kádru nemáme, odešli nám dva hráči, pár jich přišlo, ale nic výrazného se přes léto nedělo. Samozřejmě, tahle jedna porážka zatím nic neřeší a neříká, 0:6 sice vypadá hrozivě, ale my půjdeme dál a pak uvidíme.

TJ Baník Krásno
(Baník Krásno): Krásno se zatím k utkání nevyjádřilo, děkujeme za pochopení.



Sestavy


TJ Baník Svatava
P. Harvalík [-] - R. Reismüller [-] (62. D. Fülöp [-] ) - D. Trojan [-] , P. Popovič [-] , R. Holub [-] - M. Tůma [-] - D. Juhár [-] , Z. Repík [-] , T. Pippenbacher [-] , P. Parkmann [-] , J. Beňovský [-]

TJ Baník Krásno
M. Košťál [-] - O. Pikal [-] (68. R. Trnka [-] ) , R. Schlossbauer ml. [-] , V. Kvapil [-] , P. Michalec [-] - P. Poplštejn [-] , L. Šereda [-] , K. Šereda [-] , W. Lorenz [-] - J. Drška [-] (75. M. Bari [-] ) , K. Václavík [-] (90. M. Homolka [-] ) -

ŽK: 64. D. Juhár , 77. J. Beňovský , 84. R. Holub - 26. L. Šereda .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Koutský Tomáš - JÍLEK Báclav (N), VAVREK Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.