5:0
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2015 17:00

17.kolo, Karlovarský | Sokolov | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staré Sedlo si s nový soupeřem z 1.B třídy nic nedělal a deklasovalo jej pěti zásahy


Branky


33. J. Hajdu , 44. K. Hladký , 49. P. Feistl , 66. J. Hajdu , 83. P. Feistl
0

Tohle mělo být velmi atraktivní a zajímavé utkání. Královské Poříčí má dlouhodobě dobrou formu, nevyvedl se mu akorát minulý ročník, a protot sestoupil z 1.B třídy. Každopádně i tak byl pro toto utkání favoritem, který by si měl se soupeři z OP poradit. Ale zrovna ve Starém Sedle to nemohlo být ničím zrovna snadným. Sedlo bylo v minulé sezóně jedním z nejlepších týmů soutěže a dominovalo především díky výborné obraně, která je na poměry OP velmi kvalitní a nezvyklá. To vše mluví o tom, že Staré Sedlo a Královské Poříčí jsou pro tuto sezónu jedněmi z největších adeptů na postup, ale v tomto utkání to ukázal pouze jeden tým. Sedlo svého soka doslova ve všech směrech a všech fázích utkání vymazalo. Svou obranou ho úplně eliminovalo a kvalitním útokem ochromilo. A výsledek v poměru 5:0 proti Poříčí pro Starosedelské musí být rozhodně skvělým vstupem do sezóny. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Poříčí se muselo seznamovat, jak se soupeřem a kvalitou OP, ale také s nekvalitním terénem

Staré Sedlo se od své známé taktiky nehodlalo pro zápas s kvalitním soupeřem uchýlit. V klidu vyčkávalo a hrálo z dobře zajištěné zatažené obrany. Královské Poříčí muselo z důvodů velkých absence postavit na hřiště velmi starou a oslabenou sestavu. Přesto hrálo více s balónem, ale tan mu hodně odskakoval na nepříliš kvalitním starosedelském hřišti. Dávalo najevo své zkušenosti a přehled a snažilo se pokořit velmi kvalitní a stabilní obranu Starého Sedla. To se mu však příliš nedařilo, měl sice nějaké šance ze hry, nebo po standartních situacích, ale pokořit nejen obranu, ale i gólmana Eliáše pro něj bylo nadlidským úkolem. A proto se mohli do útoku spouštět více domácí. Ti těžili ze své rychlosti a dravosti a každou chvíli unavenějšího a unavenějšího soupeře přehrávali více, zdobili je rychlé přihrávky a dobrá kombinace. A odměnou po uplynulé půlhodině jim za to byla první branka sezóny.  Jan Makrlík a Jan Hajdu si několikrát vymnili balón, až ve finální fázi druhý jmenovaný v pozici sám před brankáře, rozjásal domácí diváky. V závěru první půle si pak domácí ještě dokázali pojistit svůj náskok a o vítězi bylo téměř rozhodnuto. Karel Hladký dostal na půlce přihrávk, natáhl si to po lajně, a když se dostal do dobré pozice, vypálil a brankáře Zimmela prostřelil, čímž uzavřel první část utkání.

Bezmoc Baníku a rychlá smrt starosedelským katem

Věk se na Baníku stále více projevoval a domácí z toho mohli těžit. V nadpisu se zmiňuji o rychlé smrti Baníku Krlálovské Poříčí, čímž myslím začátek druhého poločasu. Domácí se totiž ihned prosadili a definitivně tak rozhodli utkání. Na centrovaný balón si šikovně naběhl Petr Feistl a hlavou zamířil přímo k tyči. Poté se hned do několika šancí dostal Jan Makrlík, který hned dvakrát nedokázal využít toho, že se ocitl sám před brankářem. Gólově se tak domácí připomněli zase až v šestašedesáté minutě, když Makrlík vysunul Jana Hajdu a ten hravě rozvlnil síť podruhé utkání. Poté se hra celkem uklidnila a utkání se spíše dorávalo, ale pátý gól si domácí přeci jen neodpustili. Za šestnáctku si naběhl Petr Feistl a propálil vše, co mu stálo v cestě. A trápení hostů definitivně ukončil až sudí závěrečný hvizdem.



Ohlasy k zápasu


TJ Staré Sedlo
Ladislav Zikmund (TJ Staré Sedlo): V kabině jsem před utkáním klukům řekl, že je to první utkání, že hrajeme s účastníkem, který spadl z 1.B třídy, takže na něj začneme hrát opatrně a uvidíme, s čím přijde on, a když to půjde, tak udeříme my. Ale my jsme je k ničemu nepustili, přehráli jsme je doopravdy ve všem a dopadlo to pro nás skvěle. Vyhráli jsme a nemůžeme nebýt spokojeni.

Baník Královské Poříčí B
Vladimír Gregor (Královské Poříčí B): Sestoupili jsme z 1.B třídy a ten rozdíl by tam měl být trochu vidět, akorát problém byl v tom, že někteří kluci jsou stále ne dovolených a měl jsem potíže sestavit kádr. Nakonec nás bylo dvanáct, stejně, jako soupeřů, ale s tím, že za nás hráli chlapi, kteří už normálně ani nehrají a měli jsme velmi starý kádr, zatímco Sedlo bylo ve velmi mladé sestavě. Mezi některými našimi hráči a některými soupeři tak kolikrát byl až třicetiletý věkový rozdíl. Co více k tomu říci? Nakonec zvítězila mladá dravost našeho soupeře, al myslím, že jsme herně nijak nestrádali a hráli jsme dobře do poslední chvíle. Sice jsme prohráli, ale jak říkám, ještě jsme nebyli v plné sestavě, a proto to nic neznamená. Já musím všechny kluky pochválit, snažili jsme se a odehráli jsme i přes výsledek dobrý zápas. A na závěr bych chtěl ještě podotknout, že hřiště ve Starém Sedle, bylo vůbec to nejhorší, na kterém jsem kdy byl. Samozřejmě, hráli jsme na něm, jak my, tak oni, ale s tím rozdílem, že soupeř na něm trénuje a zná ho daleko lépe, než my.



Sestavy


TJ Staré Sedlo
T. Eliáš [-] - J. Makrlík [-] , K. Urban [-] , J. Hajdu [-] , K. Hladký [-] , P. Feistl [-] , L. Hajdu [-] (50. M. Jirušek [-] ) , M. Schildbach [-] , L. Zikmund [-] , L. Malý [-] , R. Šalka [-]

Baník Královské Poříčí B
M. Zimmel [-] - J. Graňák [-] , M. Harvánek [-] , T. Reitmeier [-] , M. Mikyska [-] , L. Dufek [-] , R. Mikyska [-] , R. Prchal [-] , V. Friml [-] , Š. Dubaj [-] (82. M. Kováč [-] ) , S. Benešovský [-]

ŽK: 12. M. Schildbach , 70. L. Malý , 80. J. Hajdu - 70. Š. Dubaj .
Hráči zápasu: L. Zikmund .
Místo: tráva. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Procházka Jaroslav - MICHALEC Lukáš (N), THIELE Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.