2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Březová díky brance v závěru porazila Vojkovice


Branky


0

Vypjaté utkání rozhodl gólem pět minut před koncem Jan Hvizd.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Převaha domácích

Domácí Březová byla od úvodních minut lepším týmem, hostující Vojkovice se spoléhaly zejména na rychlé protiútoky. Březová svou převahu zúžitkovala ve 32. minutě, kdy se přesně trefil Tomáš Dimitrov. Domácí měli i další šance na zvýšení svého náskoku, ty ale nedokázali využít, poločas tak skončil 1:0. 

Rozhodl závěr utkání

I ve druhém dějství mělo domácí mužstvo navrch, hostům se ale podařilo hru trochu vyrovnat. Ani další šance Březové se neujaly a tak se z jednoho ze svých protiútoků prosadili hosté, v 72. minutě vyrovnal Václav Kučera. Už to vypadalo, že se schyluje k remíze, hosté se zatáhli a nadějný výsledek se snažili udržet do konce. Pět minut před koncem domácí nakopli před bránu míč, který hostujícímu gólmanovi Matouškovi vypadl a Jan Hvizd neměl problém jej dorazit do sítě. Březová už si tentokrát své vedení pohlídala a připsala si tři body za vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Březová
Tomáš Beran, zástupce Březové: Vojkovice hrály hlavně do obrany, my jsme ale dali první branku a poté jsme měli celý zápas převahu. Oni z jednoho ze dvou brejků vyrovnali a v 85. minutě jsme nakopli míč před bránu a po chybě brankáře jsme vstřelili vítěznou branku.

TJ Vojkovice nad Ohří
p. Garaj, předseda Vojkovic: První poločas byl ve znamení převahy domácích, ve druhém poločase došlo k vyrovnání. My pak vyrovnali i skóre. V závěru byli domácí šťastnější, když vyhráli po chybě našeho gólmana. Hrálo se velmi slušné utkání.



Sestavy


TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - J. Vojtek [-] (46. J. Košťál [-] ) , T. Dimitrov [-] , M. Ploc [-] , L. Havel [-] - D. Štěpán [-] , M. Richter [-] - Š. Švachula [-] , Z. Mudra [-] , J. Hvizd [-] - M. Zemianek [-]

TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - J. Klofanda [-] , V. Kučera [-] , M. Matoušek [-] , J. Petrus [-] , J. Gonda [-] , R. Petřík [-] , L. Garaj [-] , K. Orság [-] (83. M. Šipla [-] ) , T. Žlutický [-] (75. F. Menčík [-] ) , P. Denčev [-]

ŽK: 64. Š. Švachula , 70. M. Ploc , 82. L. Havel .
Místo: tráva. Počet diváků: 74. Rozhodčí: Vaněček Petr - KOSTOLECKÝ Karel, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.