Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 15:00

1.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stružná otočila utkání s Karlovými Vary B


Branky


0

Vary sice ve Stružné už od druhé minuty vedly, domácí ale dokázali zápas pěti brankami otočit a získat tři body.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý start hostů

Jak už bylo řečeno, hosté měli vynikající vstup do sobotního střetnutí. Už ve 2. minutě je totiž přesnou střelou poslal do vedení útočník Jan Janda. Vedení týmu z lázeňského města ale nevydrželo dlouho. Jen o sedm minut později totiž vyrovnal domácí kanonýt Petr Janáček, už v 9. minutě tak bylo srovnáno. První půle byla nadále ve znamení vyrovnaného zápasu, ve kterém ale měli mírně navrch domácí. Těm se nakonec i povedlo vstřelit soupeři důležitý gól do šatny, když se ve 40. minutě prosadil Tomáš Štěch. Další góly už do poločasu vidět nebyly, stav po polovině zápasu tak byl 2:1.

 

Klidná druhá půle

Hosté se v úvodu druhého půle snažili o vyrovnání, nakonec ale udeřilo na druhé straně. V 64. minutě zvýšil na 3:1 Štefan Brančík. Definitivní rozhodnutí tohoto střetnutí přišlo jen o šest minut později, kdy se trefil Jiří Švestka. Rozhodnuté utkání se už spíše dohrávalo, domácí ale deset minut před koncem přece jen ještě vybojovali pokutový kop, který s přehledem proměnil Petr Janáček, jenž upravil na konečných 5:1 pro Stružnou.

 



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Matějček, vedoucí mužstva hostů: Jsem zklamaný, že jsme to nezvládli a nehráli týmově. Doufám, že v příštím týdnu si to vynahradíme.



Sestavy


TJ Stružná
P. Povinský [-] - P. Rehák [-] , J. Cibulka [-] , T. Brančík [-] - A. Forgo [-] (90. J. Dotzauer [-] ) , Š. Brančík [-] , T. Štěch [-] , J. Švestka [-] , J. Hlavatý [-] , P. Janáček [-] - J. Peha [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
M. Švec [-] - J. Nový [-] (46. P. Bitman [-] ) , Z. Skala [-] , L. Krása [-] , D. Kopřiva [-] - V. Nováček [-] , M. Havlíček [-] (46. V. Sedláček [-] ) , M. Királyi [-] - J. Janda [-] (72. L. Filipčík [-] ) , M. Barth [-] , R. Csemer [-]

ŽK: 30. P. Janáček , 50. Š. Brančík , 68. J. Cibulka - 70. M. Barth .
Místo: tráva. Počet diváků: 34. Rozhodčí: Vrba Radim - RYPAR Daniel (N), REŠL Gabriel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.