Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2015 14:00

2.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojkovice doma rozstřílely Sedlec


0

Domácí měli po fantastické první desetiminutovce zápas ve svých rukách a nakonec vyhráli vysoko, 7:2.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak už bylo zmíněno, Vojkovice vstoupili do utkání skutečně skvěle. Už ve 2. minutě poslal domácí tým do vedení přesnou trefou Petr Kocifaj. Další gól přišel v 6. minutě zásluhou Filipa Menčíka a když se jen o dvě minuty později prosadil stejný hráč znovu, bylo v podstatě po zápase. Hosté ale přesto dokázali korigovat skóre. Ve 14. minutě snížil Lukáš Tůma. Vojkovice však byly nadále lepším týmem a ve 38. minutě znovu odskočili na rozdíl tří branek. Trefil se Marek Matoušek. Do přestávky už další góly k vidění nebyly, platilo tak skóre 4:1.

 

 

Avšak do druhé půle vstoupili lépe hosté a v 50. minutě znovu snížili brankou Lukáše Bergera. To ale bylo ze strany hostů vše, naopak domácí stále hráli svoji hru a dočkali se odměny. V 58. minutě zamířil přesně Václav Kučera, který tak vstřelil už pátou branku svého mužstva. V 77. minutě domácí opět udeřili, svůj druhý gól utkání vsítil Petr Kocifaj. A aby toho nebylo málo, o pět minut později se za Flekačem rozvlnila síť už po sedmé. Na závěrečných 7:2 upravil skóre Václav Kučera.

 



Sestavy


TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - J. Klofanda [-] , V. Kučera [-] , P. Kocifaj [-] (86. M. Kiralyi [-] ) , J. Petrus [-] , L. Garaj [-] , R. Petřík [-] , J. Gonda [-] (75. A. Pavlíček [-] ) , M. Matoušek [-] , F. Menčík [-] (36. M. Šipla [-] ) , P. Denčev [-] (81. M. Jakubík [-] )

TJ KSNP Sedlec
M. Flekáč [-] - Š. Oncikr [-] (46. J. Budil [-] ) , P. Kadlec [-] , V. Patera [-] , J. Janáček [-] (46. J. Osten [-] ) - P. Krejsa [-] , J. Hofman [-] , A. Limani [-] , L. Tůma [-] , P. Fučík [-] (60. J. Horváth [-] ) - L. Berger [-] -

ŽK: 34. Š. Oncikr .
Hráči zápasu: L. Tůma .
Místo: tráva. Počet diváků: 53. Rozhodčí: Zázvorka Jiří - KOZÁK Rudolf, DVOŘÁK Matěj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.