Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila venku udolala Březovou


Branky


0

Domácím nestačily na body ani dvě přesné trefy Zdeňka Mudry.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pila ale nezačala zápas úplně ideálně a domácí byli v úvodu lepším týmem. Byli to ale paradoxně hosté, kteří se v 19. minutě dostali do vedení. První branku zápasu vstřelil po dobře sehraném protiútoku Robert Vavřina. A jen o dvě minuty už měla Pila na svém kontě góly dva. Vedení hostů totiž zdvojnásobil Adrian Bošiak. Domácí se ale nenechali obdrženými góly rozhodit a jen o další dvě minuty se podařilo vstřelit kontaktní branku Zdeňku Mudrovi. V první půli už další góly k vedení nebyly, Pila tedy vedla na hřišti Březové 2:1.

 

Březová vstoupila do druhé půle s touhou vyrovnat, domácím se ale své šance nedařilo proměňovat a nakonec opět udeřilo na straně hostů. Vedení Pily pojistil v 60. minutě Pavel Zrzavecký. Pila už ale ve druhé půli hrála dobrý fotbal a nedá se říct, že by nevedla zaslouženě. Březová vrhla síly do útoku a v posledních minutách snížila, už ale bylo pozdě. V první minutě nastavení totiž snížil svým druhým gólem Zdeněk Mudra, domácí si ale poté nestihli vytvořit další šanci a podlehli Pile 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Březová
Tomáš Beran, trenér Březové: Podcenili jsme útok Pily. Oni dobře bránili a z brejku nám dali rychlé dva góly, potom už se nám ztrátu nepodařilo smazat. Po nepovedeném začátku hosté vyhráli zaslouženě. Povedený zápas zahrál Jaroslav Košťál. Bohužel nám chyběl levý bek Ploc.




Sestavy


TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - L. Jíra [-] , J. Hvizd [-] , M. Šiml [-] (61. M. Skořepa [-] ) , L. Havel [-] - J. Košťál [-] , M. Richter [-] , M. Málek [-] , Š. Švachula [-] - M. Zemianek [-] , Z. Mudra [-] -

TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - K. Mourek [-] , R. Vavřina st. [-] , J. Tišnovský [-] , J. Plic [-] - P. Belbl [-] , A. Bošiak [-] , T. Verzich [-] , J. Duda [-] - R. Vavřina [-] , P. Zrzavecký [-] (87. R. Brožík [-] )

ŽK: 73. Z. Mudra , 79. J. Košťál - 68. P. Zrzavecký , 71. J. Duda , 82. T. Verzich .
Hráči zápasu: J. Košťál - P. Zrzavecký .
Místo: tráva. Počet diváků: 68. Rozhodčí: Sakáč Jan - JÍRA Karel (N), RŮŽIČKA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.