2:2
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kolová doma remizovala s Vojkovicemi


Branky


16. R. Kaksch , 41. J. Rosenberg - 18. M. Hauptmann (p.) , 49. F. Menčík
0

Domácí sice v tomto utkání dvakrát vedli, týmy se ale nakonec rozešly smírně.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kolová nevstoupila do sobotního zápasu špatně a po šestnácti minutách se dostala do vedení. Skóre utkání otevřel Rudolf Kaksch. O pouhou minutu později však byla pro hosty odpískána penalta. Té se zhostil Milan Hauptmann, který bez problémů srovnal na 1:1. Hra byla ve zbytku první půle vyrovnaná s šancemi na obou stranách. Nakonec to ale byli domácí, kterým se podařilo vstřelit gól do šatny. Kolové vrátil vedení zpět Jakub Rosenberg. Po prvním poločase tedy platilo skóre 2:1.

 

 

Vojkovice ovšem vstoupili do druhé půle výborně a už po necelých čtyřech minutách hry se jim podařilo opět vyrovnat. Autorem čtvrté branky utkání byl Filip Menčík. Týmy se ve druhém poločase nadále střídaly ve vytváření šancí a vypadalo to, že zápas rozhodne jediný moment ať už na straně domácích, nebo hostů. Takového okamžiku se ale 70 diváků v Kolové nedočkalo a zápas tak skončil nerozhodně, 2:2.



Sestavy


FK Ajax Kolová
P. Štrébl [-] - J. Rosenberg [-] , R. Kaksch [-] (54. Z. Tišnovský [-] ) , L. Nekoranec [-] (65. T. Vostrý [-] ) , P. Budina [-] (46. J. Karban [-] ) , T. Zuzkovič [-] , J. Gábner [-] , J. Sedláček [-] , L. Kubala [-] , P. Pokrupa [-] , M. Pokrupa [-]

TJ Vojkovice nad Ohří
J. Matoušek [-] - F. Menčík [-] (70. M. Šipla [-] ) , V. Kučera [-] (46. K. Orság [-] ) , T. Svoboda [-] , J. Petrus [-] , M. Hauptmann [-] (65. J. Říha [-] ) , M. Matoušek [-] , L. Garaj [-] , P. Denčev [-] (46. A. Pavlíček [-] ) , T. Žlutický [-] , V. Vyleta [-]

ŽK: 9. V. Vyleta , 77. J. Petrus .
Hráči zápasu: J. Rosenberg .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Varga Marian - VESELÝ Miroslav (N), HAMRLA Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.