Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 10:30

3.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vary B rozstřílely Božíčany


Branky


0

Hosté rozhodli o třech bodech už během prvního poločasu.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V sobotním utkání bylo od počátku poměrně jasné, jakým směrem se bude zápas udávat. Karlovy Vary nenechávaly od prvních minut nic v náhodě a v 10. minutě se dostali do vedení zásluhou přesné trefy Patrika Bitmana. Hosté nepolevili a ve 25. minutě se jim podařilo svůj náskok zdvojnásobit. Autorem druhé branky byl Daniel Krlička. A aby toho ze strany Varů nebylo málo, tak se jim ještě do poločasu podařilo prakticky rozhodnout o třech bodech pro svůj tým. Třetí branku "Buldoků" vstřelil ve 41. minutě Michal Királyi. Po prvním poločase tedy platil jednoznačný stav 0:3.

 

 

Domácí do druhého poločasu vystřídali, přesto se ale nedokázali vrátit zpět do zápasu. Naopak, Vary přidali další branky. Nejprve se v 60. minutě trefil Patrik Bitman, pro něhož to byl druhý gól v utkání. V samotném závěru se hosté přece jen ještě jednou prosadili, stejně jako Bitman přidal svůj druhý gól teprve 19 letý Daniel Krlička, který tak uzavřel skóre na 5:0 pro Karlovy Vary.



Ohlasy k zápasu



FC Slavia Karlovy Vary B
Martin Matějček, vedoucí mužstva hostů: Chtěl bych hráčům poděkovat za výborný výkon. Domácí jsme prakticky k ničemu nepustili, měli jsme vysoké držení míče a zápas jsme dovedli do vítězného konce.



Sestavy


SK Božíčany
J. Irlbek [-] - J. Mládenec [-] (46. S. Krupička [-] ) , S. Knushi [-] (44. M. Petr [-] ) , M. Kabele [-] (80. P. Melichar [-] ) , J. Rubáš [-] , L. Kába [-] (77. M. Žemlička [-] ) , M. Černý [-] , I. Ficík [-] , M. Žigár [-] , M. Heřmánek [-] , V. Nitsch [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
M. Švec [-] - L. Merkl [-] , M. Havlíček [-] , D. Kopřiva [-] (79. J. Nový [-] ) , K. Plachý [-] - D. Krlička [-] , M. Holcman [-] , V. Sedláček [-] , M. Királyi [-] - V. Sokulský [-] , P. Bitman [-]

ŽK: 20. J. Rubáš - 20. D. Krlička .
Hráči zápasu: M. Žigár - P. Bitman .
Místo: tráva. Počet diváků: 38. Rozhodčí: Vrba Radim - SAKAČ Jan, VARGA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.