Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pila doma rozstřílela Nejdek B


0

Na vítězství domácích měli velký podíl dvougóloví střelci Belbl s Šimůnkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Začátek utkání ovšem takovémuto průběhu vůbec nenasvědčoval. Neuběhla totiž ani minuta hry a Nejdek se ujal vedení díky brance Aleše Ullmanna. Hosté tedy vstoupili do utkání skvěle, netrvalo ale dlouho a bylo vyrovnáno. V 6. minutě vyrovnal stav zápasu Petr Belbl. A uplynulo jen dalších pět minut a stejný hráč se prosadil znovu. Pila tedy během deseti minut otočila skóre a v 11. minutě vedla 2:1. A to nebylo od domácích v první půli zdaleka vše. Vlastimil Šimůnek přidal ve 33. minutě další gól, aby mohl to stejné udělat o čtyři minuty později. Pila po špatném začátku nakonec první poločas ovládla a vedla jasně, 4:1.

 

 

Druhý poločas už se vzhledem k poměrně jednzoačnému skóre odehrál v klidnějším tempu. Domácí ale přesto přidali další gól, když v 68. zvýšil náskok Pily Robert Vavřina ml. Nejdeku se sice v 77. minutě podařilo korigovat zásluhou gólu Jakuba Vosmeka, Pila ale měla přece jen poslední slovo. Deset minut před koncem uzavřel skóre na 6:2 Tomáš Verzich.



Sestavy


TJ Baník Pila
P. Gábner [-] - T. Verzich [-] , R. Vavřina st. [-] , K. Mourek [-] - J. Kalman [-] , J. Habart [-] , P. Belbl [-] , A. Bošiak [-] - V. Šimůnek ml. [-] , R. Vavřina [-] , R. Brožík [-]

FK Nejdek B
P. Franz [-] - R. Rejcha [-] - M. Žáček [-] - A. Ullmann [-] - D. Žinčák [-] , J. Rejcha [-] , J. Vašek [-] , J. Vosmek [-] , L. Vacek [-] , M. Halapej [-] , J. Jílek [-]

ŽK: 60. V. Šimůnek ml. - 66. P. Franz , 70. M. Žáček .
Místo: tráva. Počet diváků: 25. Rozhodčí: Kozák Rudolf - KOSTOLECKÝ Karel, BLÁHA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.