2:5
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 15:00

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Božíčany jasně porazily Kyselku


Branky


47. P. Čada , 57. F. Vandák - 4. M. Kabele (p.) , 23. M. Černý , 47. M. Kabele , 70. M. Heřmánek , 89. M. Petr
0

Hosté rozhodli o svém vítězství především ve druhém poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Božíčany vstoupili do utkání fantasticky a od prvních minut bylo jasné, jakým směrem se bude utkání udávat. Ve 4. minutě se hostům dokonce podařilo otevřít skóre, když se z penaltového puntíku po odpískané penaltě přesně trefil Martin Kabele. Ve 23. minutě hosté svůj náskok zdvojnásobili zásluhou gólu Martin Černého. Hosté byli i nadále lepším týmem a měli šance na třetí branku, nakonec ale vstřelili branku do šatny domácí. Ve druhé minutě nastavení snížil náskok Božíčan Petr Čada. Po prvním poločase tedy platilo skóre 1:2.

 

Hosté vstřelili v první půli gól už ve čtvrté minutě a v té druhé si pospíšili ještě víc! Už po necelých dvou minutách hry zvýšil náskok svého týmu Martin Kabele, jenž si připsal vůj druhý gól zápasu. Kyselka ale znovu dokázala náskok snížit, když v 57. vstřelil druhý gól domácích František Vandák. Domácí vycítiili šanci, hosté však hru nadále kontrolovali a v závěru zlomili odpor soupeře. V 70. minutě nejprve zvýšil náskok Božíčan Martin Heřmánek, aby pak minutu před koncem uzavřel skóre na 2:5 Marcel Petr.



Ohlasy k zápasu



SK Božíčany
Marcel Petr, útočník SK Božíčany: Byl poměrně těžký terén. Povedlo se nám ale dobře vstoupit do zápasu a po penaltě jsme se dostali do vedení, hru jsme poté již kontrolovali.



Sestavy


SK Kyselka
M. Papánek [-] - J. Hlaváč [-] , M. Paulus [-] , P. Čada [-] , T. Doležal [-] , D. Homolka [-] , F. Vandák [-] , J. Formánek [-] , T. Fišer [-] , P. Pohlodek [-] , L. Diviš [-]

SK Božíčany
J. Irlbek [-] - M. Petr [-] , S. Knushi [-] , M. Kabele [-] , S. Krupička [-] , L. Kába [-] , M. Černý [-] , I. Ficík [-] , M. Žigár [-] , M. Heřmánek [-] , M. Al Haboubi [-]

Místo: tráva. Počet diváků: 38. Rozhodčí: Vrba Radim - BENEŠ Vladimír (N), NAGY Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.