2:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 15:00

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečov doma remizoval s Dalovicemi


Branky


32. T. Borek , 77. T. Borek - 17. T. Stolín , 49. T. Stolín
0

Čtyřgólový zápas měl jen dva střelce - za domácí se dvakrát prosadil Tomáš Borek, za hosty Tomáš Stolín.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Favoritem v utkání byly Dalovice, které před čtvrtým kolem vévodily tabulce okresního přeboru. Hosté se také ujali vedení, v 17. minutě je poslal do vedení jejich nejlepší střelec, Tomáš Stolín. Domácí ale obdržená branka nakopla a vyrovnání bylo ve vzduchu Uplynulo dalších patnáct minut hry a domácímu celku se podařilo srovnat skóre. O vyrovnávající branku se postaral Tomáš Borek. V první půli už další góly nepadly, platilo tedy vyrovnané skóre 1:1.

 

Dalovice měli na začátku druhé půle opět narvch a opět se dostali do vedení. Druhou branku svoji i svého týmu vstřelil opět Tomáš Stolín. Herní obraz ale poté odpovídal prvnímu poločasu, kdy se domácí znovu vzchopili a svého soupeře po obdržené brance zatlačili. Bečov se nakonec dočkal i vyrovnání, o které se v 77. minutě opět postaral Tomáš Borek. Další góly nepadly, Bečov trochu překvapivě remizoval s Dalovicemi 2:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
Jiří Špak, předseda a sekretář domácích: Zajímavý zápas. Hrál první z posledním, na hřišti to ale moc vidět nebylo. Dostali jsme rychlý gól, hosté ale byli poté pod tlakem a my vyrovnali. Z počátku druhé půle měli opět více ze hry hosté, kteří se dostali do vedení. V závěru jsme ale opět zatlačili a vyrovnali. Myslím, že po závěrečném hvizdu panovala oboustranná spokojenost.




Sestavy


TJ Slavoj Bečov nad Teplou
R. Karfiol [-] - M. Havlovic [-] , P. Kneifl [-] (46. T. Bílý [-] ) , L. Havlovic [-] (84. L. Tomášek [-] ) , L. Miko [-] - M. Baláž [-] (46. J. Braniš [-] ) , J. Psohlavec [-] , P. Špak [-] (75. V. Sivák [-] ) , A. Limani [-] - J. Bledý [-] (80. E. Zelinka [-] ) , T. Borek [-]

TJ Čechie Dalovice
R. Hájek [-] - M. Stolín [-] , J. Schreiber [-] , J. Fuchs [-] (46. M. Bubla [-] ) , T. Stolín [-] , V. Mykhaylyuk [-] , J. Hlůžek [-] , M. Ondruš [-] , J. Hegr [-] , M. Grňo [-] , M. Lorenz [-]

ŽK: 51. J. Psohlavec , 72. M. Havlovic - 40. J. Hegr , 71. M. Lorenz .
Hráči zápasu: T. Borek .
Místo: tráva. Počet diváků: 35. Rozhodčí: Sakáč Jan - ZÁZVORKA Jiří, VARGA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.