Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec udolal Březovou na jejím hřišti


0

Hosté vyhráli hlavně díky výbornému vstupu do zápasu a připsali si tak důležité tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jak už bylo zmíněno, Sedlec vstoupil do utkání opravdu výborně. Už v 7. minutě prostrčil Schönwalder míč na Jaroslava Hofmana, který z úhlu prostřelil Esenhammera. O pět minut později s Dalin Schönwalder dočkal i branky. Ve vápně soupeře se dostal k míči, pohrál si s brankářem a bez problémů zvýšil na 2:0. A aby toho nebylo málo, hosté ve 21. minutě opět zvýšili svůj náskok. Lukáš Tůma dostal vynikající přihrávku do vápna, kterou přetavil ve třetí gól hostů. Domácí se ale nenechali rozhodit a snažili se se zápasem něco udělat, což se jim částečně povedlo ve 26. minutě. Na hranici vápna se totiž dostal k míči Štěpán Švachula, který přesnou ranou snížil. To ale pro první půli nebylo zdaleka vše. Ve 35. minutě se dostal ke střele z dálky hostující Hofman, jehož střelu vyrazil Esenhammer pouze před sebe, kde už bylo dobíhající Michal Kováč, který neměl problém zavěsit do poloprázdné brány. Březová ale před přestávkou ještě jednou snížila. Tu vstřelil důrazný Martin Málek. Po prvním poločase tedy platilo skóre 2:4.

 

Březová chtěla ve druhé půli zápas zvrátit a byla jasně lepším týmem, Sedlec spoléhal zejména na obranu a rychlé protiútoky. Domácí ovšem měli s defenzivou svého soupeře problémy a góly stále nepřicházely. To zlomila až 67. minuta, kdy vstřelil kontaktní branku Štěpán Švachula, který po centru ze strany přehodil hlavičkou Flekače. Březová vycítila šanci a v závěru zatlačila svého soupeře, vyrovnávající branky už se ale nedočkala. Sedlec tedy Březovou udolal v poměru 4:3.

 

Video ze zápasu zde.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Březová
Tomáš Beran, trenér Březové: Sedlec nám dal velmi rychle tři branky, při kterých nás příliš nepodržel gólman. Pak hráli hosté hlavně defenzivně. Ve druhé půli jsme byli herně lepší, nakonec jsme stáhli výsledek na 4:3.

TJ KSNP Sedlec
Redakce tjsedlec.cz: Březová hrála, Sedlec dával góly. Hostům se podařilo to, co sami zažili ve Vojkovicích. Do čeho kopli, to skončilo gólem, už ve 20. min. to bylo 0:3. Březová byla jednoznačně fotbalovějším týmem, ale bojovný Sedlec nic nepodcenil a někdy i díky odkopům ze zoufalství nakonec cenné tři body ubránil. Dnes nezvítězil lepší tým, ale tým, který měl srdce, větší nasazení a nepromarnil polovinu hrací doby zbytečným hádáním se s rozhodčím.



Sestavy


TJ Jiskra Březová
R. Esenhammer [-] - L. Havel [-] , M. Ploc [-] , M. Šiml [-] , J. Hvizd [-] - M. Málek [-] , M. Richter [-] , Š. Švachula [-] - Z. Mudra [-] , M. Zemianek [-] , M. Skořepa [-]

TJ KSNP Sedlec
M. Flekáč [-] - Š. Oncikr [-] , F. Petra [-] , V. Patera [-] , J. Janáček [-] - P. Krejsa [-] , J. Hofman [-] , L. Tůma [-] (55. P. Fučík [-] ) , J. Kanis [-] (46. L. Berger [-] ) - D. Schönwalder [-] (46. T. Fenkl [-] ) , M. Kováč [-] -

ŽK: 84. Z. Mudra - 24. V. Patera , 62. L. Berger .
Hráči zápasu: Š. Švachula - D. Schönwalder .
Místo: tráva. Počet diváků: 80. Rozhodčí: Varga Marian - MARŠÍK Václav (N), BROŽÍK Luděk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.