L. Jón 44.
L. Jón 88.
2:3
(1:1)
20. I. Ficík (vl.)
64. M. Havlovic
73. T. Borek
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 10:30

5.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bečov venku udolal Božíčany


Branky


44. L. Jón , 88. L. Jón - 20. I. Ficík (vl.) , 64. M. Havlovic , 73. T. Borek
0

Domácí utrpěli poměrně nešťastnou prohru, ať už díky vlastní brance Ficíka, nebo červené kartě Knushiho.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Božíčany byly vzhledem k postavení k tabulce mírným favoritem, jenže Jiří Špak, předseda a sekretář Bečova, už při našem Expert tipu avizoval, že očekává překvapení a výhru svého týmu. Tento tip začal dostávat reálné obrysy ve 20. minutě, kdy si míč do vlastní brány nešťastně srazil domácí Ivan Ficík. Domácím se v první půli nedařila hra úplně podle představ, přesto se ale před přestávkou dočkali vyrovnání. Ve 44. minutě vstřelil gól do šatny Luděk Jón. Další góly už v prvním poločase nepadly, platilo tedy skóre 1:1.

 

Vypadalo to, že by domácí mohli myslet i na obrat, v 56. minutě ale jejich plány dostali velkou ránu. Po druhé žluté kartě byl totiž vyloučen Sylë Knushi a Božíčany tak musely skoro celý druhý poločas dohrávat o deseti. Bečov svou početní převahu zúžitkoval o osm minut později. Vedení vrátil vému týmu Martin Havlovic. V 73. minutě se hostům dokonce podařilo svůj náskok zdvojnásobit. Třetí branku Bečova vsítil Tomáš Borek. Domácí i v deseti v závěru utkání přidali a nakonec se přece jen dočkali kontaktní branky. Tu vstřelil dvě minuty před koncem Luděk Jón, pro kterého to byl druhý zásah zápasu. Oslabené Božíčany už ale další gól nepřidaly, doma tedy podlehly Bečovu 2:3.



Ohlasy k zápasu


SK Božíčany
Miroslav Žigar, kapitán domácích: Vyrovnaný zápas. Z naší strany byla červená karta, těžko říct , jak zápas ovlivnila, možná jsme i začali hrát lépe. My ale bohužel své šance neproměnili, soupeř ano.

TJ Slavoj Bečov nad Teplou
Pavel Špak, kapitán hostů: Bylo to utkání, které jsme vyhráli díky kolektivní a kombinační hře. Své šance jsme proměnili, navíc soupeř hrál velkou část zápasu o deseti. Jejich dlouhé míče neměly úspěch, a tak jsme výhru udrželi.



Sestavy


SK Božíčany
J. Irlbek [-] - S. Krupička [-] , I. Ficík [-] , M. Heřmánek [-] (83. L. Kába [-] ) , V. Nitsch [-] (79. M. Škuliba [-] ) - M. Kabele [-] , M. Černý [-] , M. Žigár [-] - M. Petr [-] (63. J. Rubáš [-] ) , S. Knushi [-] , L. Jón [-]

TJ Slavoj Bečov nad Teplou
R. Karfiol [-] - J. Braniš [-] , M. Havlovic [-] (79. J. Jůn [-] ) , L. Havlovic [-] (73. P. Kneifl [-] ) , L. Miko [-] - J. Psohlavec [-] , M. Baláž [-] (81. V. Sivák [-] ) , T. Bílý [-] , A. Limani [-] , P. Špak [-] - T. Borek [-] (74. E. Zelinka [-] )

ŽK: 24. S. Knushi , 27. M. Kabele , 49. V. Nitsch - 7. T. Borek , 62. M. Baláž , 87. T. Bílý . ČK: 56. S. Knushi .
Hráči zápasu: L. Jón - T. Borek .
Místo: tráva. Počet diváků: 57. Rozhodčí: Kaucký Jiří - DVOŘÁK Matěj, ZÁZVORKA Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.