Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2015 16:30

5.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chyše B v divokém utkání porazila Kyselku


Branky


0

V sobotu bylo v Chyši k vidění hned devět branek, ale i červená karta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Že bude utkání velice bohaté na branky bylo vidět od samého začátku. Už po čtyřech minutách se hostující Kyselka dostala do vedení a to díky trefě Dominika Homolky. Úvod utkání patřil i nadále hostujícímu týmu. Tomu se ve 25. minutě podařilo své vedení zdvojnásobit, druhý gól zápasu přidal kapitán Josef Hlaváč. Domácí se ale ani přes dvoubrankovou ztrátu nevzdali a podařilo se jim zkorigovat skóre. Ve 36. minutě vstřelil kontaktní branku Josef Chára. Uplynulo však jen dalších pět minut a Kyselka svému soupeři opět odskočila na rozdíl dvou branek. Třetí branku hostů vsítil Dominik Homolka, pro něhož to byl druhý přesný zásah v utkání. To ale nebylo pro první půli vše. Chyše se totiž přece jen dokázala vzchopit a ve 44. minutě vstřelil veledůležitý gól do šatny Josef Chára, který tak měl stejně jako Homolka na kontě dvě branky. Po prvním poločase tedy Kyselka v Chyši vedla 3:2.

 

 

V první půli bylo k vidění pět branek, v té druhé ale dlouho platilo stejné skóre. Bylo jasné, že šestá branka zápasu bude hodně důležitá. Nakonec se jí dočkali domácí, za které se v 75. minutě trefil Jaroslav Metlička, jenž srovnal na 3:3. A uplynuly jen další dvě minuty a Chyše šla poprvé v zápase do vedení. Čtvrtou branku domácích vstřelil Josef Lavička, který se na hřiště dostal jen deset minut před gólem. Chyše byla opravdu na koni a jen za další dvě minuty si své vítězství pojistila. Na 5:3 zvýšil domácí mladíček Tomáš Váňa. Kyselka vrhla všechny síly do útoku a v samotném závěru se jí přece jen ještě podařilo zkorigovat skóre. Kontaktní gól vstřelil v 88. minutě Petr Pohlodek. Hosté sice po tomto zásahu ještě vycítili šanci, Chyše si ale už svoji výhru ustrážila a získala velmi důležité tři body. Závěr zápasu měl ještě zajímavou dohru, když hostující Lukáš Diviš obdržel za tvrdý zákrok druhou žlutou kartu a oslabil tak svoje mužstvo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Chyše B
p. Prokop (Chyše B): První poločas jsme byli lepší, nedali jsme ale spoustu šancí, hosté měli tři šance a ty proměnili. V úvodu druhé půle byli hosté lepší, ale šance zase nedali oni, čehož jsme využili, otočili utkání a výhru už udrželi.




Sestavy


TJ Sokol Chyše B
J. Spoust [-] - M. Pašek [-] - M. Brejcha [-] , R. Korec [-] (81. D. Delgersaikhan [-] ) , M. Dorňák [-] , J. Metlička [-] - M. Mertl [-] , J. Chára [-] - L. Vojta [-] (67. J. Lavička [-] ) , T. Váňa [-] , T. Vodička [-]

SK Kyselka
D. Voráček [-] - J. Hlaváč [-] , M. Paulus [-] , J. Kliment [-] , T. Doležal [-] , D. Homolka [-] , F. Vandák [-] , T. Fišer [-] , P. Pohlodek [-] , V. Hudec [-] , L. Diviš [-]

ŽK: 28. M. Pašek , 30. J. Metlička , 56. R. Korec , 86. D. Delgersaikhan - 20. M. Paulus , 39. T. Fišer , 44. J. Kliment , 46. L. Diviš , 58. J. Hlaváč , 61. T. Doležal . ČK: 90. L. Diviš .
Místo: tráva. Počet diváků: 50. Rozhodčí: Sakáč Jan - VARGOVÁ Jessica (N), KANICKÝ Richard (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.