Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.09.2015 15:00

5.kolo, Karlovarský | Karlovy Vary | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Karlovy Vary v souboji B týmů přestřílely Nejdek


Branky


0

V jediném nedělním utkání okresního přeboru vidělo 100 diváků hned osm branek, zejména díky dobré prvnjí půli se nakonec radovali hosté.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Podobné postavení obou týmů v tabulce naznačovalo, že se dá čekat atraktivní a vyrovnané střetnutí. Do zápasu lépe vstoupil tým Varů, který se po deseti minutách ujal vedení. Úvodní branku zápasu vstřelil jejich kapitán Michal Holcman. Hosté byli na koni a o třináct minut později přišla další branka. O zdvojnásobení náskoku se postaral záložník Patrik Bitman. Domácí nehráli špatně, branky ale padali v první půli pouze na druhé straně. To se potvrdilo i těsně před poločasem. Ve 39. završil poločasové skóre na 0:3 svojí druhou brankou zápasu Michal Holcman.

 

Domácí prolomili střeleckou smůlu po necelých dvou minutách druhého poločasu. První gól Nejdeku vsítil Marcel Žáček. Avšak domácí se ze snižující branky neradovali dlouho. V 52. minutě totiž hosté znovu odskočili na rozdíl tří branek díky gólu Zdeňka Skaly. Nejdek se ale ani přesto nevzdal a znovu se mu podařilo snížit. V 64. vstřelil druhou branku domácích Michal Halapej. Bohužel pro domácí, stejně jako po jejich první brance se Vary prosadili jen o pět minut později. Už pátou branku svémho týmu totiž vstřelil Michal Királyi. Hosté vedli dvacet minut před koncem 5:2 a bylo tak v podstatě rozhodnuto. Nejdek se ale přece jen dočkal třetí branky. Na konečných 3:5 uzavřel v 79. minutě skóre Jakub Rutrle.



Sestavy


FK Nejdek B
P. Franz [-] - R. Rejcha [-] - M. Žáček [-] - A. Ullmann [-] - A. Mandous [-] , F. Rutrle [-] , J. Valvoda [-] , M. Halapej [-] , Z. Draxal [-] , M. Eliáš [-] , L. Vacek [-]

FC Slavia Karlovy Vary B
M. Švec [-] - D. Kopřiva [-] , L. Merkl [-] , Z. Skala [-] , V. Sokulský [-] - L. Filipčík [-] , D. Krlička [-] , M. Királyi [-] , V. Sedláček [-] - M. Holcman [-] , P. Bitman [-]

ŽK: 55. R. Rejcha - 60. L. Filipčík .
Místo: tráva. Počet diváků: 100. Rozhodčí: Řáda Josef - JÍLEK Karel (N), DOJÁČEK Michal (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.