3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přítočno opět bez bodu, Slaný je obdařilo třemi góly


Branky


1

Přítočnu se opět nepodařilo prolomit nepříznivou šňůru, kterou v dosavadní sezóně zatím úspěšně protahují.  Naopak rezerva divizního celku, si zatím vede na jedničku a to, když se jí podařilo zvítězit už čtyřikrát v řadě a zatím soutěží kráčí bez jediného klopítnutí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl divákům pouze jeden gól

První polovina se odehrávala spíše v poklidném tempu, především domácí tahali za delší konec provazu. Oba týmy měli své šance, které ale nedovedli využít. Domácí začali utahovat pomyslnou oprátku. A tak zaslouženě otevřeli gólový účet zápasu, ještě před pauzou. Přesněji, když svoji šanci dokázal využít Peška a tím pádem v 32. minutě otevřel skóre zápasu -1:0. Do konce poločasu už k žádně změně skóre nedošlo.

Slaný přidalo ještě 2 góly, zajistilo si tak pohodlnou výhru

Začátek druhé poloviny, byl opět trochu ospalý, jakoby se týmy znovu oťukávali, menší náznaky tam byly, ale ke změně skóre to nevedlo. K dalšímu zářezu došlo až v 69. minutě a to když svoji šanci zužitkoval odchovanec Beneš a poslal tak svůj tým do vedení -2:0. Čímž dal svému týmu větší jistotu a klid do hry. Což se potvrdilo hned o 2 minuty později. V 71. minutě přidal další gól mladičký hráč Slaného Lunger a stanovil tak finální výsledek zápasu - 3:0. V zápase se už nic nestalo. Slaný je tak nadále stoprocentní a potvrzuje tak roli jednoho z favoritů soutěže.



Ohlasy k zápasu



SK Velké Přítočno
Václav Novotný, Vedoucí mužstva: Slaný bylo lepším týmem po celý zápas, my svoje šance také měli, ale na rozdíl od soupeře neproměnili. Leží na nás jak se říká deka, když se po každém obdrženém gólu sesypeme ještě víc. A nedokážeme se zápasem už nic udělat.



Sestavy


SK Slaný B
M. Průcha [-] - P. Danda [-] , J. Peška [-] (46. T. Zíma [-] ) , A. Beneš [-] , Š. Koula [-] (67. Š. Lunger [-] ) , M. Zelenka [-] , M. Hron [-] , J. Krym [-] (46. L. Danda [-] ) , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] , P. Čablík [-]

SK Velké Přítočno
P. Svoboda [-] - T. Blecha [-] , L. Senko [-] , P. Slánský [-] (75. K. Smrkovský [-] ) , L. Popelka [-] , P. Barthel [-] , J. Dáňa [-] , P. Senko [-] , O. Kuba [-] , M. Maňkoš [-] (35. M. Zozuliak [-] ) , D. Holeček [-]

Počet diváků: 73. Rozhodčí: ŠÍMA Michal - BRÝL František, BUDIL Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Titlbach

Expert: Tomáš Bureš
Tip experta: výhra domácích

V tomto zápase není otázkou kdo, ale o kolik gólů. Slaný během vynucené pauzy dobře posílilo a je favoritem na postup v aktuálním ročníku. Přítočno se bude nacházet na opačném konci a zápas by tomu měl odpovídat.