FOTO: Baník si připisuje druhou výhru v řadě, poradil si s houževnatými Vinařicemi


Branky


2

Vinařice se ujaly v Lubné rychlého vedení, domácí ale našli odpověď a do kabin šli s jednogólovým náskokem. Ve druhém poločase Baník přidal další dvě branky a ukázal, že se s ním v této soutěži musí počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vinařice neudržely vedení

Prvních deset minut se aktivněji projevoval tým z Vinařic. Odměněn byl hned ve 3. minutě, a to po chybě obrany domácích při standardní situaci, když se prosadil Kořínek - 0:1. Ale netrvalo to dlouho a domácí přišli s vyrovnáním. Konkrétně Varyš po své akci ze strany, když propálil gólmana - 1:1.  Následně převzali otěže hry domácí a začali diktovat tempo hry. Tato pasáž byla spíše takové dobývání dobře zorganizované obrany celku z Vinařic.

 

Ale paradoxně největší šanci měli hosté ve 22. minutě, když sám na bránu postupoval kapitán Dlouhý, který nedokázal překonat gólmana. Ve 40. minutě přišel zvrat, a to když Lubná zahrávala rohový kop, který si na rohu malého vápna našel Trejbal a hlavou míč usměrnil za záda brankáře - 2:1. Více první půle nenabídla.

Lubná přidala další dva góly a zápas si pohlídala

Hned ze začátku druhé půle se iniciativy ujali domácí a ve 47. minutě další gól přidal Trejbal, když svůj pokus umístil placírkou přesně k tyči -3:1. Pak se na chvíli hra uklidnila, náznaky šancí byly na obou stranách, ale další gól přidali opět domácí. Když si v 68. minutě Bok z levé strany prošel do vápna a mazácky přeloboval gólmana Vinařic, stanovil tak skóre na konečný výsledek - 4:1. Následně se zápas už jen dohrával pod taktovkou domácího celku.

 

Galerie od Antonína Vydry.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Lubná
Zdeněk Vopat, Trenér: Začátek zápasu jsme zaspali, hostující celek byl nejdříve ve všem lepší, pak jsme se srovnali. Kluci začali plnit vše, co jsem po nich chtěl. Z mého pohledu velice povedené utkání, z naší strany, kluci zápas odmakali. K vidění byl hezký fotbal. S docela početnou návštěvou.

SK Vinařice
Lubomír Sládek, Vedoucí mužstva: Černá neděle pro nás. Ačkoliv jsme vstřelili první gól, tak se potvrdilo přísloví, první vyhrání z kapsy vyhání. Nás vlastně srazili tři chyby v obraně, z kterých pramenili góly. Hosté byli opravdu rychlý, což je jejich přednost a když to takhle řeknu, tak zaslouženě vyhráli.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Malý David - GLOGAR Lukáš, STEHLÍK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 9. 2020 10:48
Hodnocení zápasu
Dominik Titlbach

Expert: Tomáš Bureš
Tip experta: výhra hostů

Lubná se veze na vlně euforie, kterou by mohli utnout právě Vinařice. V domácím prostředí Lubná otevírá více svou hru, a to by právě mohlo vyhovovat Vinařickému stylu. Pokud hosty podrží posila Kohout měli by si odvézt 3 body.