Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ač tomu výsledek neodpovídá, velmi vyrovnané utkání se odehrálo na stadionu Jedomělic


Branky


1

První půli padl pouze jeden gól, ze strany hostí. Druhou půli se týmy osmělily a trefily se dohromady hned pětkrát. Zavidov si odváží body, z horké půdy Jedomělic, kde jsou zápasy vždy těžké.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle skončila tenkým vedením Zavidova

Od začátku se hrál vyrovnaný  a bojovný fotbal. První úspěšný zákrok si připsal Kraus, když napravil chybu hostující obrany a nedovolil tak domácímu útočníkovi otevřít skóre zápasu. V 14. minutě se podařilo uvolnit kapitánovi hostujícího celku Korčákovi a tvrdou střelou vymetl šibenici soupeřovi branky - 0:1.  Následně se hry ujali více domácí, hosté se věnovali spíše obranné fázi. Další šanci měli Jedomělice a přesněji, když kapitán Nedvěd svým projektilem napálil tyčku. Na druhé straně, také zvonila tyč Hanych mířil pouze do břevna. Více první půle nenabídla.

Oba týmy si to nejlepší nechaly na druhou půli

Ze začátku poloviny, zužitkoval chybu hostů Milfait a srovnal tak ve 46. minutě - 1:1. Zavidov se, ale rychle oklepal, prosadil se znovu Korčák. Který po centru Hanycha dopravil míč do sítě - 1:2. Hosté zahrávali penaltu znovu po akci Korčáka, který po nahrávce Žďánského nastřelil ruku obránce ve vápně. Penalty se v 61. minutě ujal Hanych, napoprvé neproměnil, ale odražený míč do sítě dopravil - 1:3. Hanych se prosadil i o chvíli později. V 68. minutě po přihrávce Devery, křižnou střelou překonal gólmana - 1:4. Domácí už pouze výsledek korigovali. V 73. minutě skóroval po rohovém kopu Janda - 2:4. Zavidov už si koncovku zápasu pohlídal a odváží tak cenné tři body.



Ohlasy k zápasu



FC 05 Zavidov
Daniel Devera, Trenér: Utkání nebylo moc koukatelné. Byl to zápas plný osobních soubojů, nepřesností a nervozity na obou stranách. Je to takzvané ošklivé vítězství, které bereme všemi deseti a doufáme, že nás to nakopne k lepším zítřkům.



Sestavy


TJ Sokol Jedomělice
J. Rouček [-] - M. Drbota [-] , M. Zahradník [-] , F. Milfait [-] , M. Erba [-] , P. Kubenka [-] , B. Mrština [-] , V. Kolbuch [-] , J. Erba [-] (69. J. Charvát [-] ) , M. Janda [-] , R. Nedvěd [-]

FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - D. Devera [-] , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] (90. L. Blecha [-] ) , O. Neveďal [-] (65. M. Zuda [-] ) , J. Hanych [-] , M. Krejčí [-] , L. Kapoun [-] , P. Vitner [-] , J. Knor [-] (82. A. Sekyra [-] ) , T. Korčák [-]

ŽK: 30. M. Janda , 35. R. Nedvěd , 40. P. Kubenka - 58. O. Neveďal , 85. J. Hanych .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: BOČEK Michal - ADÁMEK Filip, HANÁK Leoš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Titlbach

Expert: Tomáš Bureš
Tip experta: výhra hostů

I přes nepovedené dva zápasy na straně Zavidova by měli být favoritem zápasu. Očekávám však vyrovnaný zápas. Jelikož Jedomělice budou chtít na domácí půdě naplno bododvat. Rozhodnout by mohlo nazasení Korčáka.