Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedm! Tolik branek bylo k vidění na stadionu Braškova, který přivítal Hostouň


Branky


1

Boj o třetí místo, to představoval duel mezi Braškovem a Hostouní. Lépe utkání zvládl hostující tým a to když do sítě Braškova nasázel hned pět branek. Bohatý zápas na góly, diváci kteří si našli cestu na zápas, si fotbal pochvalovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

O vítězství se rozhodlo už v první polovině

Oba týmy na nic nečekali a předváděli svoji nejlepěí hru. Avšak první zářez si připsali hosté, když ve 13.minutě  po hlavě Viduny skončil míč v síti - 0:1. Vyrovnat mohl domácí Brodský, ovšem svojí šanci mezi tři tyče nedopravil. A tak se trefili znovu hosté. Ve 23. minutě Kratochvíl svůj pokus zamířil přesně k tyči - 0:2. O chvíli později bylo Hostouni zase veseleji. V 27. minutě využil zaváhaní domácí obrany opět Kratochvíl a z brejku zvýšil stav na - 0:3. Netrvalo dlouho a Hostouň svůj gólový účet opět navýšila. Ve 29. minutě ke střele z uctivé dálky napřáhl Křižka a jeho projektil skončil za zády gólmana -0:4. Snížení se domácí dočkali ještě v první polovině. Zaváhání hostující obrany využil ve 33. minutě Machuta - 1:4. Více v první půli k vidění nebylo.

Hostouň už si výsledek zápasu pohlídala, oba celky přidaly po gólu

Brzo po úvodním hvizdu se prosadil opět celek Hostouně. V 50. minutě vysunul do šance Viduna, Bureše, který se v podobných situacích nemýlí, nejinak tomu bylo i v tomto zápase - 1:5. Domácí se už postarali jen o kosmetickou úpravu výsledku. Konkrétně se o ní postaral v 58. minutě z penalty Jaroš a stanovil tak definitivní výsledek zápasu - 2:5. Lépe si v tomto utkání tedy počínalo družstvo Hostouně, které odváží všechny body.



Ohlasy k zápasu



Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, Trenér: Myslím, že jsme s houževnatým soupeřem vyhráli zaslouženě a hlavně v první půli jsme se prezentovali dobrým nátlakovým fotbalem. Děkuji všem hráčům Sokola Hostouň B za hezký narozeninový podvečer, láhev pravé polské Debowé vodky a pět gólů v síti Braškova.



Sestavy


SK Braškov
J. Zlata [-] - J. Šebesta [-] , S. Najer [-] (31. J. Štoncner [-] ) , F. Kacafírek [-] , R. Bednář [-] (71. O. Stehlík [-] ) - D. Hoda [-] (46. T. Repaský [-] ) , J. Brodský [-] , P. Přichystal [-] , M. Krovoza [-] - R. Machuta [-] (62. M. Piešťanský [-] ) , J. Jaroš [-] -

Sokol Hostouň B
V. Kudrna [-] - M. Balej [-] (86. M. Hlava [-] ) , S. Katolický [-] (60. V. Prošek [-] ) , D. Viduna [-] , F. Motlík [-] - A. Hofman [-] , M. Kratochvíl [-] (87. D. Jansa [-] ) , O. Křižka [-] , T. Bureš [-] (87. J. Krejsa [-] ) , D. Fábry [-] - R. Linc [-] (69. P. Študent [-] )

ŽK: 61. F. Kacafírek , 69. J. Brodský , 77. M. Krovoza , 87. P. Přichystal - 55. A. Hofman , 80. D. Viduna , 90. D. Fábry .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: ZÍKA Jan - ZÁLUŽSKÝ Jan, SANDEV Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Titlbach

Expert: Tomáš Bureš
Tip experta: remíza

Braškov si přivedl novou posilu a udržel pohdomadě starý kádr. Navíc pro ně bude výhodou domácí prostředí, ve kterém odehrají čtvrtý zápas v řadě. Ambiciózní rezerva hostouně ale také ještě neprohrála a tak očekávám vyrovnaný zápas, který rozhodnou pokutové kopy.