1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lány vedení neudrželi, a tak všechny body odváží Klobuky


Branky


1

První poločas dopadl remízovým stavem, ve druhé půli se rozhodlo, kdo bude bodovat naplno. Tým z Lán se nepohlídal jednogólový náskok a tak se body přičetly na konto Klobuk.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Remízový výsledek slušel předvedené hře v první polovině utkání

Opatrný začátek, menší náznaky z obou stran, týmy se nejprve oťukávaly. Prvním zápisem do zápasu se uvedl domácí kapitán Matějka, když si za svůj zákrok vykoledoval žlutou kartu v 17. minutě. O dvě minuty později ho napodobil i hostující kapitán Svoboda, který si také připsal žlutou kartu. Změna skóre nastala až ve 25. minutě, když se prosadil domácí hráč Mušálek -1:0. O vyrovnání se v dresu Klobuk postaral kapitán Svoboda, který potrestal chybu domácí obrany, a svým lobem poupravil skóre na - 1:1. Ve 39. minutě na konto domácích přibyla další žlutá karta, kterou vyfasoval Tetour. Ve 43. minutě obdržel žlutou kartu i hráč hostujícho celku a konkrétně to byl Říčka. Tím ale rozdávání žlutých karet v první půli nekončí, ve 45. minutě přibyla jak na stranu hostí tak na stranu domácích, obdrželo ji duo Mušálek z Lán a Douša z Klobuk. V první polovině už se nic neodehrálo.

Klobuky i v početní nevýhodě dokázali zápas vyhrát

V druhé půli se na gól nečekalo dlouho, hned po deseti minutách se prosadil hostující celek a zvrátil tak průběh utkání na svojí stranu. Přesněji když se ve 56. minutě prosadil po kombinaci zpravé strany Vébr, který zužitkoval svojí šanci - 1:2. Pak přišla trošičku hluchá pasáž, která byla okořeněna pouze o další žluté karty. V 67. minutě se opět karty rozdávali na obě strany, za domácí obdržel Petr a za hostující znovu Douša, pro kterého to byla druhá žlutá, tím pádem se musel po červené kartě přesunout do sprch. O chvíli pozdějí obdržel domácí Buršík také žlutou kartu. Následně přišla změna skóre, když se prosadil střídající Jiří Říčka a upravil tak skóre zápasu na konečný výsledek - 1:3. V posledních deseti minutách se nic zajímavého už nestalo.



Ohlasy k zápasu


SK Lány
Jaroslav Cafourek, Trenér: Vstoupili jsme do zápasu velmi dobře, tak jak jsme potřebovali, ale potom jsme po naší nesmyslné chybě, pustili hostující do šance, z čehož pramenilo vyrovnání. Pro mě smutná zpráva, že soupeř nesmyslně zajel do brankáře a ten si ze zápasu odnesl vážné zranění. Od té doby to byl spíš takový boj o přežití, sudí nechali hru trochu ostřejší, na kterou my nedovedli reagovat.

TJ Sokol Klobuky
Miroslav Sojka, Trenér: První půle z mého pohledu trochu agresivnější. Ze začátku jsme prohrávali, pak jsme Svobodou vyrovnali a ve druhé půli zúročili naší hru dvěma góly. Pak jsme dvacet minut před koncem šli do oslabení, kdy dostal Douša druhou žlutou kartu, která podle mě nemusela být. Za mě výborný výsledek, poklona mým hráčům, smekám klobouk za plnění pokynů, za týmového ducha, nemám co dodat.



Sestavy


SK Lány
P. Kut [-] (45. F. Javůrek [-] ) - D. Švigár [-] , J. Krátký [-] (81. J. Sedláček [-] ) , K. Tetour [-] , J. Mušálek [-] , P. Buršík [-] - M. Cafourek [-] , O. Putík [-] , M. Petr [-] , J. Matějka [-] , Č. Dolák [-] (46. F. Libecajt [-] ) -

TJ Sokol Klobuky
J. Maur [-] - A. Pinc [-] , A. Dragoun [-] , M. Douša [-] - R. Nauš [-] , L. Kubelka [-] - M. Svoboda [-] , J. Vébr [-] - O. Vébr [-] (61. J. Říčka [-] ) , J. Říčka [-] , D. Havlovec [-]

ŽK: 17. J. Matějka , 39. K. Tetour , 45. J. Mušálek , 67. M. Petr , 70. P. Buršík - 19. M. Svoboda , 43. J. Říčka , 45. M. Douša . ČK: 67. M. Douša .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kuka Vladimír - STEJSKAL Jaroslav, ŠESTÁK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dominik Titlbach

Expert: Tomáš Bureš
Tip experta: výhra hostů

Lány se zřejmě nedokáží vyrovnat s odchodem Balíka, který je táhl gólově a naopak Klobuky se po návratu staronového trenéra rozjely a hodlají v tom pokračovat. Bude to těsná výhra Klobuk.