3:5
(1:3)
11. A. Kraus (vl.)
20. L. Kapoun (vl.)
45. P. Volgner
57. A. Beneš
90. M. Kotěra
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: K výhře Slaného napomohly i smolné “vlastňáky“ domácích


Branky


34. D. Štiller (p.) , 65. D. Žďánský , 81. L. Kapoun - 11. A. Kraus (vl.) , 20. L. Kapoun (vl.) , 45. P. Volgner , 57. A. Beneš , 90. M. Kotěra
2

Kdo přijel na stadion Zavidova, tak se hned od úvodu nenudil. Především kvůli tomu, že celkem padlo osm gólů! Zavidovští si hned na úvod vybrali veškerou smůlu na celý zápas, když si dali během dvaceti minut dva vlastní góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Smolné vlastní góly

Již od samého začátku měl hostující celek mírnou převahu. Dokázal toho využít už v 11. minutě, když útočník hostí postupoval sám na Krause. Ten ho nejprve dokázal vytlačit ze střelckého úhlu. Útočník však napálil míč z úhlu před bránu domácích a smolným zákrokem si ho Kraus srazil do brány - 0:1. Ve 20. minutě Slaný zahrávalo rohový kop, který si opět smolně dopravili do sítě Vitner s Kapounem - 0:2.

 

Poté jakoby se domácí probrali a začali hrozit také oni. Ale své šance neproměnili. Především Žďánský, kterému lapil penaltu Kolumbič! Jinak tomu bylo po půl hodině hry, kdy si po faula na Neveďala, míč na penaltový puntík postavil kapitán Štiller a proměnil - 1:2. Následně se Zavidov dostával do hry a začal udávat tempo zápasu. Jenže pouze do zbytečné chyby v defenzivě, která zhatila dosavadní snažení. Tohoto zaváhání dokázal v nastavení zužitkovat Volgner - 1:3. Gól, který těsně před hvizdem dostal domácí tým do kolen.

Stejný obraz hry

Zavidovští neměli v plánu složit zbraně a na jejich hře to bylo znát. Na hřišti tahali za delší konec provazu. Ale přišla další rána, v podobě gólu Beneše, který propáli vše, co šlo - 1:4. V tu chvíli už domácí neměli na co čekat a pustili vše do útoku. Snížení se dočkali v 65. minutě po akci Neveďala, když do prázdné brány zakončil Žďánský - 2:4. O pár minut později neproměnil svůj nájezd Neveďal, když nedokázal překonat tváří v tvář Kolumbiče.

 

V 81. minutě zahrávali domácí roh, po kterém se prosadil Kapoun a vykřesal tak naději pro svůj tým - 3:4. Pak hosté začali využívat rychlé protiútoky, ale proti byl pokaždé brankář Kraus, který svůj tým držel stále v naději na body. Avšak pojistka ze strany hostů přišla v nastaveném čase, stejně jako v první polovině, a to když svojí šanci proměnil střídající Kotěra - 3:5.

 

Galerie od Antonína Vydry.



Ohlasy k zápasu


FC 05 Zavidov
Aleš Kraus, brankář: Na domácí půdě jsme chtěli napravit prohru z Klobuk, bohužel ve dvacáté minutě, po dvou smolných vlastňácích, prohráváme 0:2. Zahodíme penaltu, když už konečně snížíme a jsme v tlaku, tak si necháme dát góla v nastavení, jak když to hrajeme poprvé. Na druhou stranu, je třeba vyzdvihnout, že ani za stavu 1:4 to kluci nezabalili a Slaný se do konce zápasu třáslo o výsledek. Nedá se nic dělat, každý musíme přepnout na jiný rychlostní stupeň, semknout se a začít makat.




Sestavy


FC 05 Zavidov
A. Kraus [-] - J. Hvězda [-] (46. P. Šíma [-] ) , M. Krejčí [-] , M. Havel [-] , M. Dvořák [-] (46. J. Knor [-] ) , D. Štiller [-] , D. Žďánský [-] , D. Devera [-] , L. Kapoun [-] , P. Vitner [-] , J. Klouček [-] (21. O. Neveďal [-] )

SK Slaný B
M. Kolumbič [-] - P. Čablík [-] , J. Peška [-] (59. Š. Lunger [-] ) , A. Beneš [-] , Z. Volek [-] , P. Danda [-] , M. Zelenka [-] , M. Hrůnek [-] (72. P. Racek [-] ) , P. Volgner [-] , Z. Řehák [-] , Š. Koula [-] (84. M. Kotěra [-] )

ŽK: 9. D. Žďánský , 37. P. Vitner , 74. M. Havel - 34. P. Danda , 73. Z. Řehák , 86. A. Beneš .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: VENDER Bohumil - PETÝREK Václav, BUDAŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích