FOTO: O tom, kdo vyhraje, se rozhodovalo až ve druhé půli


Branky


62. D. Varyš , 73. D. Varyš , 80. D. Vopat , 87. M. Bok
3

Opatrný vstup obou celků do utkání, znamenal bezgólový stav v poločase. To samé však neplatilo pro druhý poločas, kde se skóre měnilo hned čtyřikrát, ale jen ze strany hostů. A tak si Baník odváží z Rudné všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli vynikala více obranná činnost

Oba týmy vstoupily do zápasu opatrně. Domácí se snažili s míčem na kopačkách proniknout do obranného bloku hostů, kteří pozorně bránili a hrozili spíše z brejkových situací. Několik se jich vydařilo, ale při pokusu Trejbala byl v bráně v pozoru domácí Mužík. A při šanci Varyše chyběla jeho zakončení přesnost. A tak se první púle dohrála bez gólu.

V druhé půli to Baník rozbalil

Na začátku druhé půle se v první šanci ocitl tým domácích, který tak mohl naklonit výhru na svojí stranu. Jenže perfektní centr z pravé strany do vápna, nedokázal nikdo dopravit do brány Lubenských. Hosté pokračovali v pozorné hře v obranném bloku a v 62. minutě se přítomní diváci dočkali změny skóre. Vopat parádním pasem za obranu našel rychlonohého Varyše a ten se tentokrát už nemýlil - 0:1. Po desetí minutách bylo domácímu celku ještě o něco hůř, a to když v 73. minutě šikovně prostrčil míč Bok na Varyše, který tak rozšířil svúj brankový účet - 0:2. Domácí se snažili o nějaký větší souvislý tlak, ale po ztrátě na polovině hřiště se v 80. minutě do úniku dostal Vopat, který svojí šanci proměnil - 0:3. Domácí tým měl potom několik slibných šancí, ale nebylo jim však přáno. A tak si poslední zářez připsal výborně hrající Bok, a to když v 87. minutě přeloboval domácího brankáře - 0:4.

 

Galerie od Petra Vraštila.



Ohlasy k zápasu


FK Rudná
Petr Vraštil, Trenér: Výsledek pro nás přísný, hosté své šance využili, my bohužel ne. Soupeř nás zlobil především z brejků, nejvíce nás zaměstnával hráč číslo 17, Bok Marián. Hosté působili kompaktním dojmem.

TJ Baník Lubná
Marián Bok, Hráč: I když na to skóre neukazuje, bylo to velmi těžké utkání. Hráli jsme v bloku a snažili jsme se vyrážet do brejků. V prvním poločase jsme už mohli nějaké branky dát, ale nedali jsme. Ve druhém poločase jsme stále vytrvale bránili, konečně se nám podařilo brejkové situace dotáhnout do zdárného konce. Domácí měli v závěru utkání také své příležitosti, ale neproměnili. A tak si zaslouženě odvážíme body. Všem klukům patří poděkování, za týmový výkon.



Sestavy


FK Rudná
J. Mužík [-] - M. Kaucký [-] (72. . Mareček [-] ) , M. Slowik [-] , M. Štěpánek [-] (63. O. Smolek [-] ) , V. Polan [-] - O. Palivec [-] (84. T. Hauptlorenz [-] ) , V. Mráček [-] , J. Oliva [-] , M. Samko [-] - M. Kuba [-] , O. Rakovski [-] -


ŽK: 37. M. Samko , 58. M. Slowik - 35. J. Bařtipán , 74. A. Trejbal , 83. R. Henzély .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: KUBEČKA Matěj - MANSOUR Jakub, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
9. 9. 2020 11:55
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích