2:3p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jedomělice odváží body po penaltovém rozstřelu


Branky


2

Spíše než na góly byl duel mezi domácím celkem Vinařicemi a klubem z Jedomělic bohatý na žluté karty. Avšak i po fotbalové stránce si diváci přišli na své, především ve druhé polvině utkání, kdy byli k vidění 3 góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení, skóre se už neměnilo

Ze začátku spíše takové poznávací tempo hry, kdy se oba týmy tak trochu oťukávali. Avšak později se otěží ujmuli domácí a svým pohybem a nasazením si vytvořili první šance. Ve 22. minutě hry se po zaváhání obrany hostí dostal do šance domácí Zelenka, který svojí šanci využil a dostal míč do sítě - 1:0. V první polovině se skóre už neměnilo. Rozhdočí měl na práci pouze rozdávaní žlutých karet, kterých bylo hned 6.

V druhé půli ze hry měli více Jedomělice

Ve duhé polovině naopak začali udávat tempo hry hráči Jedomělic. V 61. minutě hosté zahrávali rohový kop, po kterém se následně prosadil Erba, a vykřesal tak naděje pro hostující celek - 1:1. Kolem 70. minuty mohli jít hosté do vedení, ale nebezpečí na poslední chvíli hasil na brankvé čáře domácí Šašek. V 87. minutě se ujmul standardky zhruba na polovině hřiště Sokol a našel přesně hlavu Maříka, který se nemýlil a poslal domácí znovu do vedení - 2:1. Avšak hosté nesložili zbraně a odměnou za to jim bylo vyrovnání. v 82. minutě na hranici vápna vypálil Kubenka a svojí tvrdou střelou, propálil vše co stálo v cestě - 2:2. Ke konci zápasu došlo hned k dvojímu vyloučení, v 84. a v 88. minutě v obou případech po druhé žluté kartě, na straně domácí uviděl Šašek a na straně hostí Milfait. Skóre zápasu se už neměnilo, a tak následoval penaltový rozstřel.

Jedomělice pálili přesně

Domácí hned 2x neproměnili, za to hosté proměnili vše a odvážejí si z Vinařic 2 body.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Jedomělice
Jan Charvát, Trenér: Celkem vyrovnané utkání, zasloužená remíza. První polovinu lepší domácí celek, druhou polovinu jsme byli lepší my. Následně jsme vyhráli na penalty a odvážíme tak o bod víc.



Sestavy


SK Vinařice
M. Kohout [-] - R. Sokol [-] , J. Doležal [-] - P. Dlouhý [-] , D. Čampulka [-] (45. L. Čičmanec [-] ) , V. Mařík [-] - L. Kořínek [-] , M. Zelenka [-] - M. Tůma [-] (66. T. Havlena [-] ) , V. Šoffer [-] , D. Šašek [-]

TJ Sokol Jedomělice
J. Rouček [-] - R. Nedvěd [-] , M. Drbota [-] (90. J. Erba [-] ) , M. Zahradník [-] , F. Milfait [-] (88. V. Kolbuch [-] ) , D. Horáček [-] , P. Kubenka [-] , B. Mrština [-] , R. Knotek [-] , M. Janda [-] , M. Erba [-] (72. J. Charvát [-] )

ŽK: 13. D. Šašek , 23. L. Kořínek , 27. R. Sokol , 73. M. Zelenka - 13. P. Kubenka , 37. D. Horáček , 39. B. Mrština , 67. M. Zahradník , 73. R. Knotek , 83. F. Milfait , 87. M. Drbota . ČK: 84. D. Šašek - 88. F. Milfait .
Počet diváků: 160. Rozhodčí: JEŘÁBEK Michal - ŘÍHA Jaroslav, ASNÍK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Trenér, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - FK Rudná | Středočeský | Praha - západ

Tip: výhra domácích