0:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2020 10:15

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. A, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Souboj rezervních celků ovládla Hostouň


Branky


1

Rezerva divizního Tatranu přivítala B-tým Sokola Hostouň. Hosté začali zápas lépe a po pár minutách šli do vedení. Poté si ale příchozí fanoušci museli na další zásah dlouho počkat. Většina z nich přála domácím, ale v závěru zápasu udeřilo ještě dvakrát na druhé straně a body putovaly do kladenského okresu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ohlas hostujícího trenéra také na webu Hostouně. Galerie od Antonína Vydry.



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Rakovník B
Marek Kučera, útočník: Nedokázali jsme podržet míč. Měli jsme velkou nepřesnost v rozehrávkách, kdy po dvou našich chybách nás soupeř potrestal. Kolem 10. minuty jsem měl vyloženou šanci, ale nedal jsem. Věřím, že kdybych proměnil, byl by zápas jiný.

Sokol Hostouň B
Miroslav Supáček, trenér: V hezkém lesním areálu Tatranu Rakovník jsme zaslouženě získali tři body. Povedl se nám vstup do zápasu a gólem Křižky jsme se ve 12. minutě dostali do vedení. Uklidnili jsme se a hru celkem kontrolovali. Ve druhém poločase jsme přenechali domácím iniciativu, ale brankář Ondrejička nás několikrát podržel. Posléze zaúřadoval opět Křižka a druhým gólem v 75. minutě prakticky rozhodl o tříbodovém zisku. Vše jistil brankou v samém závěru Fábry. Hráči podali ucelený a dobrý výkon ve všech řadách. Bohužel se zranil Hlaváček. Přejeme mu brzké uzdravení.



Sestavy


TJ Tatran Rakovník B
A. Beneš [-] - M. Kučera [-] , P. Volf [-] , Y. Kutafin [-] , P. Kollár [-] , J. Kučera [-] (66. O. Jelínek [-] ) , L. Hora [-] (66. A. Zaspal [-] ) , J. Vrábík [-] , . Ben [-] , J. Dobřanský [-] , J. Beneš [-]

Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Balej [-] (87. M. Hlava [-] ) , S. Katolický [-] , D. Viduna [-] - A. Hofman [-] , M. Dědeček [-] , D. Fábry [-] (89. V. Prošek [-] ) , M. Hlaváček [-] (66. M. Kratochvíl [-] ) , T. Bureš [-] - O. Křižka [-] (81. D. Jansa [-] ) - F. Motlík [-]

ŽK: 62. P. Kollár .
Hráči zápasu: O. Křižka , T. Ondrejička .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - HLAVNIČKA Radek, KRATOCHVÍL Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích