M. Kudela 92. (p.)
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lhota získala bod, penalty s Velimí prohrála


Branky


92. M. Kudela (p.) - 32. J. Jícha
11

Lhota - Poslední Lhotu s jediným bodem v tabulce čekal soupeř z opačného koutu tabulky. Přijel druhá Velim, které chybělo k výhře pár desítek vteřin. Nakonec se musela spokojit jen s dvěma body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kanonýr Jícha zajistil hostům vedení

Hrálo se převážně na polovině domácích. Velkou šanci měl Jícha, ale v obou případech hlavou minul. Nad bránu hlavičkoval i Petrů. Až ve 32. minutě do hosté dočkali zásluhou Jíchy, který dorazil do sítě střela Dudka, která skončila na tyči - 0:1. Hosté poté ještě orazítkovali břevno.

Kudela srovnal z penalty

Vedení Velimi mohl zvýšit po změně stran Dudek, který šel sám na bránu, ale nepochopitelně přestřelil. Zakončení se potom nepovedlo ani Michálkovi. Po hodině hry převzala otěže domácí Lhota, když hosté úplně přestali hrát. Lhota zjednodušila hru, nakopávala to směrem dopředu a Velimští jen bránili výsledek. Po jednom přímém kopu podržel navíc hosty skvělým zákrokem Drápela. Domácí se přeci jen dočkali vyrovnání, když v 92. minutě proměnil nařízenou penaltu Kudela. 

Bod navíc pro hosty

Úspěšnější nakonec bylo po penaltách hostující mužstvo, které ovládlo rozstřel v poměru 4:2. 



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Zdeněk Šmejkal, trenér: "Začali jsme dobře, bohužel jsme nemohli dát branku. Třeba Jícha měl čtyři vyložené šance. Dočkali jsme se až po půlhodině hry, kdy Dudkovu střelu do tyče dorazil Jícha. Po změně stran mohl naše vedení navýšit Dudek, který běžel sám, ale nedal, stejně jako potom Michálek. Od tohoto okamžiku začali domácí bláznit, nakopávali míče a dostávali nás pod tlak. V naší hře už nebyla jiskra. Přeci jenom druhý týden jsme hráli středa - víkend. Lhota měla dvě obrovské šance po standardních situacích, naštěstí ani jednou neskórovala. V nastavení jsme faulovali ve vápně a domácí vyrovnali z penalty. Naštěstí jsem zvládli penaltový rozstřel a bereme tak dva body. Jsou to body z venku, takže spokojenost. S hrou už méně. Nehráli jsme dobře, hlavně ve druhé půli."



Sestavy


SK Lhota
K. Kleinmond [-] - . Jákob [-] (77. P. Novotný [-] ) , M. Pařízek [-] , J. Zíka [-] (46. L. Primus [-] ) , M. Pelc [-] (62. M. Kudela [-] ) , J. Dvořák [-] (77. O. Popok [-] ) , P. Zadina [-] , F. Sedláček [-] , R. Havlíček [-] , G. Bittengel [-] , J. Hájek [-]

FC Velim
M. Drápela [-] - J. Dudek [-] , D. Hruška [-] (75. T. Němec [-] ) , D. Záhora [-] (82. V. Kopáček [-] ) , J. Jícha [-] , D. Nejedlý [-] , T. Michálek [-] , P. Víšek [-] , O. Martikán [-] , L. Seifert [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 24. J. Zíka , 39. F. Sedláček , 87. O. Popok - 78. M. Drápela , 81. P. Víšek .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Glogar Lukáš - GLOGAR Petr, VYHNAL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: výhra hostů

Lhota nepředvádí zatím nic a hostující kanonýr Jícha si odveze dva góly a tři body.

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů