Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.10.2020 16:00

7.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobrovice nedala Tuchlovicím žádnou šanci


Branky


11

Dobrovice - Velmi těžký program mají za sebou hosté z Tuchlovic, kteří teď vždy hráli středa, víkend. Což se také podepsalo na jejich výkonu na hřišti Dobrovice, která v zápase dala pět branek a mohla jich dát daleko více.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi dobře hrající domácí

Od samého začátku byli domácí jasně lepším mužstvem. Ve 13. minutě se navíc prosadil Tomíček - 1:0. Z prakticky ojedinělé šance trefili hosté tyč. Ve 27. minut našel Kopecký svým centrem D. Miškovského a bylo to o dva góly - 2:0. Domácí měli další šance a vedení mohlo být daleko vyšší. Dvakrát šel sám na brankáře Tomíček, ale Rajninec ho v obou případech vychytal. Obrovskou šanci neproměnil ani Kopecký, který miřil mimo. A do brány se nevešlo ani zakončení Korce, které skončilo na břevně.

Dobrovice přidala další tři branky

V 51. minutě střílel Tomíček do tyče, sám si míč našel a dorazil do brány - 3:0. Sám měl poté další šanci, ale hlavou mířil nad bránu. Kopeckého ve skvělých příležitostech vychytal Rajninec. Domácí se dalších gólů dočkali až v posledních deseti minutách. Kohout se štěstím dorazil míč do sítě - 4:0. Tentýž hráč se trefil i po centru Kopeckého - 5:0.



Ohlasy k zápasu


FK Dobrovice
David Miškovský: "Už jsme se potřebovali výsledkově chytit. Zápas byl po celou dobu v naší režii. Hosté měli snad jen jednu šanci. My sice dali pět gólů, ale šancí jsme měli opět spoustu a výsledek měl být daleko vyšší."




Sestavy


FK Dobrovice
J. Kocmich [-] - S. Smetana [-] , R. Tomíček [-] (80. V. Kohout [-] ) , D. Zelinka [-] , F. Kořínek [-] , T. Cigánek [-] (66. D. Chaloupka [-] ) , L. Kučera [-] , M. Kopecký [-] (81. J. Semerák [-] ) , P. Klain [-] , O. Murárik [-] (78. M. Hůlka [-] ) , D. Miškovský [-] (66. M. Korec [-] )

AFK Tuchlovice
D. Rajninec [-] - V. Kraus [-] , M. Žahour [-] (58. J. Kala [-] ) , F. Novotný [-] , M. Kedroň [-] , M. Pudil [-] , M. Cabejšek [-] (64. J. Červenka [-] ) , M. Pospíšil [-] , J. Tirol [-] (46. O. Pilař [-] ) , Š. Procházka [-] , M. Brnovják [-]

ŽK: 50. R. Tomíček - 37. M. Brnovják .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Kovář Otto - MRÁZEK Radek, GARAJA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Huttr

Expert: Miroslav Novák
Tip experta: výhra domácích

Po delší době body pro Dobrovici. Unavené Tuchlovice nebudou stačit tempu domácích.

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích