Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2020 17:00

4.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V zápase prozatím dvou nejhorších týmů soutěže nadělilo Poříčí Lhotě bůra


Branky


9

Poříčí - Před zápasem a pohledem na tabulku si člověk říkal, jak je možné, že dva takové týmy jsou na chvostu. Domácí poslední a Lhota s jediným bodem předposlední. Domácí v tomto zápase ukázali svou velkou kvalitu a dali jasně najevo, že se s nimi musí počítat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení zajistil domácím Luboš Balata

Od prvních minut se hosté spíše soustředěli na bránění a spoléhali se na brejkové situace, ze kterých byl nebezpečný hlavně Pelc. Obrana domácích ale fungovala také dobře. Ve 36. minutě se poprvé měnil stav utkání, když se po souhře P. Pohorský - L. Balata trefil druhý jmenovaný - 1:0. Více se do poločasu již nestalo.

Poříčí přidalo další čtyři góly

Hosté hráli převážně přes Pelce, či Zíku a snažili se převážně přes tyto hráče dostat do šancí, ale domácí byli pozorní. V 56. minutě se k míči dostal Baštýř, který ještě posunul na obávaného kanonýra Trpiškovského a Poříčí vedlo o dva góly - 2:0. O Deset minut později zabojovali hosté a po rohovém kopu snížil Bittengel - 2:1.

 

V 71. minutě přišel faul v pokutovém území na Baštýře a nabízenou penaltu proměnil J. Pohorský - 3:1. V 88. připravil parádní přihrávku gólovou šanci P. Pohorský prvnímu střelci v utkání, L. balatovi a ten zavěsil - 4:1. Poslední slovo si vzal ještě Trpišovský a uzavřel skóre - 5:1.



Sestavy


SK Posázavan Poříčí n. S.
A. Tlamicha [-] - Z. Hašek [-] , V. Peroutka [-] , D. Verner [-] (32. J. Baštýř [-] ) , P. Pohorský [-] , J. Jírů [-] , J. Trpišovský [-] , L. Balata [-] (88. A. Dumský [-] ) , V. Balata [-] , J. Pohorský [-] , K. Vacek [-]

SK Lhota
K. Kleinmond [-] - M. Pařízek [-] , J. Hájek [-] , M. Pelc [-] , L. Primus [-] (78. T. Vincenc [-] ) , J. Dvořák [-] , P. Zadina [-] , F. Sedláček [-] , R. Havlíček [-] , G. Bittengel [-] , J. Zíka [-]

ŽK: 16. D. Verner , 75. Z. Hašek - 5. P. Zadina , 61. M. Pařízek , 72. K. Kleinmond .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Kubečka Pavel - NEHASIL Karel, PROCHÁZKA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip experta: výhra domácích

Věřím, že se domácí konečně dočkají výhry a Lhota bude odjíždět s prázdnou.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: remíza