1:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2020 17:00

3.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Nespeky tahaly za kratší konec a na Velim nestačily


Branky


7

Poříčí - Právě v azylu v Poříčí kvůli rekontrukci hrají domácí zápasy Nespeky, které čekal těžký soupeř v podobě Velimi, která byla po celý zápas lepším týmem a po zásluze vyhrála.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lepší hosté byli za svou aktivitu odměněni

Hrálo se spíše ve středu pole, ale domácí tahali za kratší konec. Ve 22. minutě vyvezl míč velimský Michálek po levé straně, nacentroval do vápna a na zadní tyči volný Jícha jen těsně minul. O šest minut později měli domácí míč pod kontrolou, ale přišla chyba a při přihrávce na levého obránce, začal aktivní presink Velimi. Braný navíc o míč v souboji s kapitánem Hruškou přišel a následný centr na zadní tyči proměnil v gól Dudek - 0:1. S domácími mohlo být ještě hůře o minutu později, ale Michálkovu střelu stihl zablokovat Večera.

 

 

Rozhodl kanonýr Jícha

Hned v úvodu připravil hostující Jícha skvělou pozici pro hrušku, který však těsně minul Drážkovu bránu. V 51. minutě už se dostávali i domácí do šance, ale Petličku zradil první dotek a brankář Drápela byl u míče rychle a ukořistil jej. V 55. minutě přečetli hosté rozehrávku přímého kopu, ale rychlý kontr šůatně vyřešili a branku neohrozili. Poté přišly čtyři šance Velimi, ale dvě miřily vedel a dvě zlikvidoval Drážek. V 80. minutě se již hostům podařilo navýšit své vedení, když kombinační akci zakončoval Jícha - 0:2.

 

V 85. minutě vyvezl míč domácí stoper Hronek, kolmicí našel Hamajdu, který posunul ještě na Iheanacha a kontaktní gól byl na světě - 1:2. Hosté ale konec zvládli a svého soupeře nepustili ani do zakončení.



Ohlasy k zápasu



FC Velim
Lukáš Seifert: "Byl to spíše takový boj. Malé hřiště v Poříčí, hodně soubojový zápas. Moc pěkných fotbalových akcí k vidění nebylo. my byli lepší, v první půli jsme měli tři šance, ale proměnili jednu. Druhý poločas jsme mohli dát další dva, tři góly. Domácí kromě gólu měli snad jedinou šanci. Závěr byl trochu hektický, ale do nějakého tlaku jsme Nespeky nepustili."



Sestavy


TJ Sokol Nespeky
V. Drážek [-] - L. Maršoun [-] (76. A. Konopisky [-] ) , J. Petlička [-] , J. Makovec [-] (73. Š. Hamajda [-] ) , F. Iheanacho [-] , J. Bredler [-] , M. Klauz [-] , L. Braný [-] , L. Hronek [-] , O. Komárek [-] , M. Večera [-]

FC Velim
M. Drápela [-] - J. Dudek [-] , R. Vocel [-] (86. V. Kopáček [-] ) , D. Hruška [-] (90. T. Němec [-] ) , J. Jícha [-] , D. Nejedlý [-] , T. Michálek [-] , P. Víšek [-] (90. J. Kukal [-] ) , O. Martikán [-] , L. Seifert [-] , J. Petrů [-]

ŽK: 25. L. Braný , 30. O. Komárek , 71. L. Hronek - 50. O. Martikán , 58. J. Jícha , 85. M. Drápela , 90. D. Dejmek , 90. T. Michálek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: BENEŠ Jan - SANDEV Viktor, GERHARDT Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Huttr

Expert: Marek Pelc
Tip experta: remíza

Zde si troufám tvrdit, že bude remíza. Velim už potřebuje bodovat a myslím, že si alespoň bod odvezou.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: remíza