Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.08.2020 17:00

2.kolo, Středočeský | Krajský přebor , 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Jediná trefa stačila Lysé na výhru v zápase se Lhotou


Branky


70. F. Sedláček (vl.)
8

Lysá nad Labem - Ve vyrovnaném zápase mezi domácími a Lhotou se hrálo dlouho bez branek. Více šťastnější nakonec byla Lysá, která vyválčila všechny body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrálo se v opatrném tempu a čekalo se na chybu

Do první brankové příležitosti se dostal domácí O. Veselý, ale nezamířil přesně a branku netrefil. Na druhé straně likvidoval přímý kop domácí brankář Rathouský. V 15. minutě měli domácí štěstí, když rána jednoho z útočných hráčů Lhoty šla z malého vápna nad branku. Ve 22. minutě střílel z přímého kopu po zemi k tyči O. Veselý, ale Tůma byl na místě. Hosté pak ještě dvakrát ohrozili branku domácích, ale Rathouský neměl s těmito pokusy větší problémy.

Jediný gól domácích a skvělý Rathouský v bráně

Po necelé minutě zvonila branková konstrukce domácí brány. Vzápětí T. Kříž ve slibné šanci trefil Tůmu. Ve velké šanci se v 52. minutě ocitl O. Veselý, ale přestřelil. Více s míčem sice hrála hostující Lhota, ale obrana Lysé byla pozorná a svého soupeře nepištěla do šancí. V 65. minutě přišel rychlý brejk domácích, ale včas svým výběhem zasáhl brankář Tůma. V 70. minutě padla jediná branka utkání, když O. Veselý připravil míč T. Křížovi, který se zbavil brankáře a posílal míč do prázdné branky, tam ve snaze při odkop ještě zasáhl Sedláček, ale trefil tyč a od ní se míč odrazil do brány - 1:0.

 

O dvě minuty později zasáhl dvakrát úspěšně domácí Rathouský. Domácí brankář si poradil i se zakončením pod břevno deset minut před koncem zápasu. V 85. minutě skvěle vyrazil domácí brankář střelu z přímého kopu. O dvě minuty později se Lhota dočkala vyrovnání, ale gól pro ofsajd neplatil.



Ohlasy k zápasu


FK Slovan Lysá
Matěj Brabec, trenér: "Věděl jsem, že to bude o prvním gólu a to se potvrdilo. Jsem rád za tři body, je to pro nás snový start, pro naši chuť do další části sezóny. vyhrál šťastnější tým, mohlo to skončit i obráceně. Oby týmy měly po čtyřech vyložených šancí.




Počet diváků: 120. Rozhodčí: Kaucký Miloš - ČERMOCH Jakub, BARTŮŠEK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 8. 2020 08:35
Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk
Hodnocení zápasu
Petr Huttr

Expert: David Miškovský
Tip experta: remíza

Nevidím zde favorita, ale domácí zvítězí po penaltách.

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Fanoušek - FK Slovan Lysá | Středočeský | Nymburk

Tip: výhra domácích