Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2020 16:00

5.kolo, Divize C, 2020-2021


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vysoké Mýto bere tři body


Branky


4

Na zápase fotil a report zaslal Jakub Štefan. Děkujeme!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Zápas na půdě mírného favorita dopadl lépe pro domácí tým z Vysokého Mýta. Východočeši byli maximálně produktivní, protože ze čtyř střel, které mířily do brankového prostoru, čtyřikrát skórovali a v této disciplíně tak byli stoprocentní. Dvořákovým svěřencům pomohlo také velice rychlé dvoubrankové vedení. I když poté byli hosté opticky lepším týmem, smazat tuto ztrátu se jim za celý zápas nepodařilo a nakonec si odvezli porážku 2:4. K zamyšlení je též devět inkasovaných branek ve dvou po sobě jdoucích venkovních zápasech, to by se týmu, který chce bojovat o horní příčky stávat nemělo...

 

Úvod utkání nabídl vyrovnaný fotbal a tak byla domácí branka ze 7. minuty jako blesk z čistého nebe. Na pravé straně se vyhnul Kommovi Wimmer, narýsoval přesnou přihrávku Adamu Kopřivovi a ten se střelou pod břevno nemýlil – 1:0. O pět minut později začala akce opět u Wimmera, který se vyhnul Štefanovi a přesnou přihrávkou kolem Holečka poslal do sóla Vítězslava Hrubého, který potvrdil pověst kanonýra a střelou k pravé tyči rozjásal domácí ochozy podruhé – 2:0. Poté se několika centry připomněli hosté, domácí byli ale v defenzívě pozorní. To již příliš neplatilo o 20. minutě. Mackův centr si v pokutovém území zpracoval Boček, mířil ale pouze do boční sítě. O minutu později spěchal na druhou stranu Kopřiva, který ale akci zbrzdil, přesto nakonec zpoza vápna pálil Hrubý, jeho střela ale nebyla až ke Strakovi puštěna. Poté fotbal upadl do průměru, bez větších náznaků šancí ani na jedné straně. Deset minut před poločasovou přestávkou našel Macek rozběhnutého Jakuba Štefana, který přehodil vybíhajícího Černíka a hosté byl na dostřel – 2:1. Benátecké vstřelená branka nabudila a domácí najednou byli v nesnázích. Ve 44. minutě se uvolnil k pěkné střele Jimmy, jíž protáhl brankáře Černíka, který musel míč vyrazit. Ještě větší šanci si připravil na první nastavenou minutu Macek, jenž byl tísněn, přesto dokázal vystřelit, balon ale skončil nad břevnem. Domácí poté toužebně vyčkali hvizdu hlavního rozhodčího Svobody.

Domácí si vedení pohlídali

Také druhý poločas začal v podobném duchu. Benátečtí brzy zahrávali přímý kop. Míč si postavil Jimmy, obstřelil zeď, skákavý pokus ale Černík lapil. Z podobného místa zahrávali trestný kop také domácí. Kopřiva ale trefil jen dobře postavenou zeď. Vysokomýtští hráči si oddechli v 52. minutě, kdy se na zadní tyči natahoval po míči Macek, který usměrnil jen do boční sítě. O chvíli později zakončoval pěknou akci Štefan, domácí ale na poslední chvíli srazili míč na rohový kop. Ten si vzal na starost Kysela, těžký Borovičkův kop ale skončil nad brankou. Také domácí se po rohovém kopu dostali do zakončení, jejich hlavičkový pokus ale taktéž skončil nad břevnem. V 62. minutě zahrávali hosté přímý kop po faulu z poloviny hřiště. Před vybíhajícím brankářem Strakou odehrál benátecký obránce Komma míč před vápno, kde si Filip Wimmer všiml, že Straka není na svém místě a přesně mířenou střelou zmrazil hostující fotbalisty – 3:1. Opaření hosté brzy inkasovali počtvrté. Psala se 68. minuta, když Habrmanův centr zpracoval před vybíhajícím Strakou Vítězslav Hrubý, obhodil si jej a dostal míč do opuštěné brány – 4:1. Malou jiskřičku naděje vykřesali benátečtí hráči hned v následující minutě. Po Zabilanského centru nevyšla střela střídajícímu Zoubkovi, míč se přesto dostal k Milanu Mackovi, který ho napálil do sítě – 4:2. Benátečtí poté byli častěji u míče, pozorně bránící domácí ale nepřipustili drama. Za zmínku tak stojí snad jen Mackova střela, která ale Černíkovi nenadělala větší problémy. Na druhé straně střílel už v nastaveném čase střídající Rezek, branku hostů ale minul. To byla také tečka za tímto zápasem.

 



Sestavy


SK Vysoké Mýto
V. Černík [-] - M. Žák [-] , V. Habrman [-] (72. T. Rezek [-] ) , J. Stránský [-] (90. M. Fišer [-] ) , J. Dvořák [-] , V. Hrubý [-] , P. Tomášek [-] (72. V. Hájek [-] ) , F. Wimmer [-] (89. T. Sedlák [-] ) , L. Trnka [-] , M. Hock [-] , A. Kopřiva [-]

SK Benátky nad Jizerou
R. Straka [-] - T. Slicho [-] , M. Macek [-] , K. Holeček [-] , O. Komma [-] (74. J. Sudek [-] ) , J. Štefan [-] , J. Zabilanský [-] , J. Boček [-] (60. F. Zoubek [-] ) , P. Jimmy [-] , J. Kysela [-] , M. Borovička [-] (72. A. Mansfeld [-] )

ŽK: 39. V. Habrman , 65. J. Dvořák , 89. V. Hrubý - 31. P. Jimmy , 36. J. Kysela , 61. M. Macek , 86. J. Sudek .
Počet diváků: 240. Rozhodčí: Svoboda Ing. Radek - NOVOTNÝ Zbyněk, STIEBER Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích