1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 13:00

2.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Kostel vydřel tři body na hřišti Křižovatky


Branky


0

V Křižovatce bylo k vidění velice vyrovnané utkání, které hosté vyhráli díky dvěma brankám Václava Šmata.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ukání bylo od prvních minut velice vyrovnané a bylo jasné, že si mužstva nedarují nic zadarmo. Do vedení se nakonec po patnácti minutách dostali hosté, když se dokázal prosadit obránce Václav Šmat. Křižovatku ovšem obdržená branka nerozhodila a ve 28. minutě se domácí dočkali i vyrovnání, zásluhou gólu Lukáše Metlického. Hra byla v závěru poločasu poměrně rozháraná, obě mužstva se střídala v držení míče a vážnější šance už tak nepřišly. Po 45 minutách platil stav 1:1.

 

Hned po čtyřech minutách druhé půle nastal zlomový moment zápasu, proti domácím byla nařízena penalta, ke které se v 50. minutě postavil Václav Šmat, který svou druhou brankou v zápase upravil na 2:1 pro Nový Kostel. Křižovatka se tlačila do útoku a snažili se o vyrovnání, hosté ovšem bránili důsledně a hosty do příliš velkých šancí nepouštěli, v klíčových chvílích podržel hráče Nového Kostela gólman Buchner. Kostel nakonec své vedení udržel a připsal si důležité tři body za výhru 2:1.



Ohlasy k zápasu



TJ Jiskra Nový Kostel
Petr Temňák, kapitán Nového Kostela: Byl to vyrovnaný zápas. Vedli jsme, soupeř ale následně vyrovnal. Utkání bylo následně rozhárané, nebyl k vidění příliš pěkný fotbal. Rozhodčí nám poté odpískal penaltu, kterou jsme proměnili a své vedení už uhlídali.



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Sova [-] - P. Svárovský [-] , D. Srp [-] , J. Štrér [-] (46. J. Šollar [-] ) , J. Melničuk [-] - V. Onduška [-] , F. Králík [-] , J. Rada [-] , K. Mariánus [-] - F. Čihák [-] , L. Metlický [-]

TJ Jiskra Nový Kostel
M. Buchner [-] - M. Ščasný [-] , L. Hertl [-] , R. Hoyer [-] , D. Smrčka [-] (80. T. Dinga [-] ) - M. Kůrka [-] , R. Badinka [-] (70. J. Demetr [-] ) , V. Hruška [-] , V. Šmat [-] - P. Temňák [-] , P. Pittroff [-] (63. M. Glazer [-] )

ŽK: 31. L. Metlický - 39. M. Ščasný , 57. M. Kůrka , 62. R. Hoyer .
Hráči zápasu: L. Metlický - V. Šmat .
Místo: tráva. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.