Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2015 17:00

2.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby nadělili Chebu "devítku"


Branky


5. A. Mlčoch , 40. P. Syroha , 54. M. Sláma , 61. M. Sláma , 66. M. Sláma , 69. V. Johan , 70. M. Chudoba , 75. M. Sláma , 76. R. Tměj
0

V zajímavém utkání Luby - Cheb bylo k vidění hned 11 branek, domácí si bez problémů připsali tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Domácí fotbalisté létli do zápasu jako uragán a už po pěti minutách se dostali do vedení zásluhou trefy Antonína Mlčocha. Hosté ovšem dokázali ze svým soupeřem držet krok a o dvacet minut později se jim podařilo dokonce i vyrovnat. Trefu na 1:1 si připsal Patrik Lhotský. První půle byla poměrně vyrovnaná, domácím se ale v jejím závěru podařilo vstřelit důležitý gól do šatny. Jeho střelcem byl ve 40. minutě Petr Syroha

 

Druhé dějství bylo jednoznačné

Druhý poločas už byl ovšem o nečem jiném. V 54. minutě se prosadil domácí Martin Sláma, který tak upravil skóre na 3:1. Uplynulo jen dalších 7 minut a domácí vstřelili svou čtvrtou branku, přesně se trefil znovu Martin Sláma. Hosté ovšem ještě zápas nezabalili a znovu to byl Patrik Lhotský, který svým gólem v 64. minutě vykřesal naději pro Cheb. O dvě minuty později ovšem odpor hostů definitivně zlomil Martin Sláma, který třetí brankou za pouhých 12 minut završil hattrick. Uplynuly pouhé tři minuty a Luby se dočkaly své šesté branky, tentokrát se prosadil Vlastimil Johan. A aby toho nebylo málo, jen o minutu později zvýšil už na 7:2 Matěj Chudoba. Domácím to ale nestačilo a nadále byli při chuti. V 75. minutě vstřelil již svou čtvrtou branku zápasu Martin Sláma a opět jen o minutu později završil skóre na drtivých 9:2 Ronald Tměj. Utkání už se v závěru pouze dohrávalo. Luby porazily Cheb naprosto jednoznačně, 9:2.



Sestavy


TJ Strunal Luby
S. Bikar [-] - L. Odlaz [-] , R. Tměj [-] , A. Bozgan [-] (71. J. Kasika [-] ) , A. Mlčoch [-] - P. Syroha [-] , V. Johan [-] , L. Fara [-] , M. Sláma [-] (83. P. Gontkovič [-] ) - J. Nachanický [-] , L. Balhar [-] (61. M. Chudoba [-] )


ŽK: 55. A. Mlčoch .
Hráči zápasu: M. Sláma .
Místo: tráva. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.