Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.08.2015 13:00

3.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vojtanov doma nestačil na Hranice


Branky


0

Hosté zvítězili díky výborné první půli a brankám Starsiaka s Horákem.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hranice měli výborný vstup do zápasu a už v 10. minutě šli do vedení díky brance Jana Starsiaka. Stejný hráč zdvojnásobil vedení svého týmu o deset minut později, bylo to tak už 2:0 pro hosty. Ve 30. minutě se Hranice dočkali třetí branky. Na rozdíl třídy dokázal zvýšit Vojta Horák. Další gól už v první půli k vidění nebyl, do šaten se tak šlo za stavu 0:2.

 

Domácí se ale nevzdali a mimo jiné poslali do druhé půle Petra Šimečka. Ten dokázal už po 13 minutách na hřišti skórovat a zdramatizovat tak závěr zápasu. Tím spíše, když v 75. minutě vstřelil kontaktní gól domácí Zdeněk Král a bylo zaděláno na drama. Domácí vycítili v závěru šanci, z jejich tlaku ale neudeřilo a naopak se po brejku prosadili hosté. Výhru Hranic pojistil pět minut před koncem Vojta Horák. Hranice tak vyhráli na hřiši Vojtanova 4:2.

 



Sestavy


FC Vojtanov
V. Klier [-] - M. Šimeček [-] , L. Jór [-] , J. Staňo [-] , P. Starec [-] - M. Šustek [-] , J. Kába [-] (46. P. Šimeček [-] ) , Z. Král [-] , P. Tesař [-] (46. J. Zeman [-] ) - J. Šťavka [-] , A. Král [-]

TJ Jiskra Sklo Union Hranice
J. Smejkal [-] - Z. Brožek [-] , P. Nový [-] , M. Mojcher [-] , J. Beneš [-] - M. Hodonický [-] (65. J. Kotrč [-] ) , S. Nováček [-] (86. P. Král [-] ) , D. Dorotovič [-] , J. Starsiak [-] - M. Amrich [-] , V. Horák [-]

ŽK: 55. Z. Král , 80. M. Šimeček - 40. V. Horák , 74. Z. Brožek , 80. J. Beneš .
Hráči zápasu: P. Šimeček - J. Starsiak .
Místo: tráva. Počet diváků: 30.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.