Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 13:00

4.kolo, Karlovarský | Cheb | Okresní přebor sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luby jednoznačně porazily Křižovatku


Branky


0

Hosté si z Křižovatky odvezly tři body díky trefám Martina Slámy a Antonína Mlčocha.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Luby byly od začátku aktivnější, což se projevilo ve 20. minutě, kdy otevřel skóre Petr Sláma. Hosté si vytvářeli i další šance, gól ale nepřicházel. Překonat Daška podruhé se podařilo až Antonínu Mlčochovi, který ve 32. minutě zdvojnásobil vedení hostů. Křižovatka se ale z obdržené branky vzpamatovala velice rychle a o pouhou minutu později dokázala vstřelit kontaktní branku. Jejím autorem byl Lukáš Metlický. Další góly už v prvním poločase k vidění nebyly, platil tedy stav 1:2.

 

Domácí vstoupili do druhé půle se snahou vyrovnat utkání, to se jim ale nepodařilo a góly naopak padaly na druhé straně. Nejprve se v 60. minutě přesně trefil Martin Sláma, pro něhož to byl už druhý brankový zápis v tomto zápase. A v 75. minutě uzavřel skóre na konečných 4:2 pro Luby Antonín Mlčoch, který se stejně jako Sláma trefil již podruhé. Domácí se ještě v závěru snažili s výsledkem něco udělat, hosté si ale své vítězství pohlídali a vyhráli 4:2.



Sestavy


SK ZD Křižovatka
J. Dašek [-] - P. Svárovský [-] , J. Melničuk [-] , J. Štrér [-] , D. Srp [-] - J. Rada [-] , K. Mariánus [-] , D. Šmat [-] (80. P. Špán [-] ) , F. Králík [-] - F. Čihák [-] , L. Metlický [-]

TJ Strunal Luby
M. Hnilica [-] - L. Odlaz [-] , M. Sláma [-] , S. Bartoněk [-] , P. Syroha [-] - A. Mlčoch [-] , L. Fara [-] , V. Johan [-] , L. Balhar [-] (70. P. Gontkovič [-] ) - J. Nachanický [-] (75. Š. Plachý [-] ) , A. Bozgan [-] (60. M. Chudoba [-] )

ŽK: 40. F. Králík - 49. M. Sláma .
Hráči zápasu: L. Metlický - M. Sláma .
Místo: tráva. Počet diváků: 70. Rozhodčí: Tvrdík Ivan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.